Galaxy Note 4 orijinal ROM kurma

teknomans

Centipat
Daha fazla  
iPhone kullanıcısıyım denemek için Samsung Galaxy Note 4 aldım fark ettim ki Odin ROM atılmıs bundan kurtulmak mümkün mü? Yetkili servisin kullandığı program nedir bileniniz var mı orijinal ROM'a nasıl dönerim servis afaki fiyat istedi, şimdiden teşekkürler.

Odin ROM diye bir şey yok. Odin, ROM kurmaya yarayan yazılım. Note 4 için Türkiye ROM'u indirip Odin ile flashlayabilirsiniz.

Bu saatten sonra o cihaza Stock ROM kurulmaz. Android 9.0 Lineage OS var onu kur. [EXYNOS][UNOFFICIAL] LineageOS 16.0 10/19/2019
selam teşekkürler cevap için servisi aradım yeniden fabrika sürümü atılacak dediler bende onların kullandığı programı kullanamaz mıyım Odin sorunlu smart swich ve kiesten geri dönülmüyor müşteri hizmetleri ile denedik servise yönlendirdiler siz biliyor musunuz serviste nasıl fabrika sürümüne dönülüyor
serviste 80 tl ücret istediler. son çare servise götürmek

anladım fakat odinle flas yaparak rom atmak istemiyorum samsun orjinal fabrika sürümünü kullanmak istiyorum odin berbat maalesef odin harici flash programı yok sanırım bunu araştırıyorum

Ver 80 lira rahatla bilgin yok fikrin var. 16 senedir kullandığım her telefona güncellemeleri manüel yapmışımdır ve symbian hariç hepsini sammobile sitesinden orjinal olarak indirip sizin beğenmediğiniz odin programı ile flashladım. 1kere bile sorun yaşamadım. Öğrenmenin ilk adımı bilmediğini kabul etmektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video ile 5.1.1'e indir otomatik güncelleme ile 6.0.1'e çıkacak
Bunu kurmadan önce samsung driver indir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…