Galaxy Note 5 Açıkken Hızlı Şarj Olmama Sorunu

Daha fazla  
Samsung Galaxy Note 5 (SM-N920C) cihazını kullanıyorum. Android Nougat güncellemesini yaptıktan sonra telefon ilginç bir şekilde açık haldeyken hızlı şarj olmuyor. Yani telefon hızlı şarja geçtiğini gösteriyor fakat bildiğimiz standart şarj ediyor. Telefonu kapatıp şarj etmeyi deneyince ise hızlı şarj etmeye başlıyor. Cihazın şarj kablosu orijinal, zaten Nougat'a geçince bu sorun oluştu. Yedek şarj kablosu vardı (orijinal) onda da denedim sonuç aynı. Acaba yazılımsal bir sorun mudur, aynı problemi yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir ülkenin orjinal yazılımını yükleyin düzelmezse garantiye göndermeniz gerekecek.

Hocam sorun ya kabloda ya da yazılım olarak sıkıntı vardır benim kablom ve adaptörüm destekliyor hızlı şarjı ama yazılım sorunu olduğu için olmuyordu şu yontemi deneyebilirsiniz:
Telefonu kapatın güç tuşuna basılı tutarak sarja takın ve %1 şarj dolsun veya artsın ondan sonra telefonu açabilirsiniz sorun gecmezse kablonuzu yenilemeyi tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…