Galaxy Note 5 Batarya Sorunu

mehmetymeydan

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Nisan ayından bu yana Samsung Galaxy Note 5 cihazımı sorunsuz olarak kullanıyorum. Lakin son zamanlarda tuhaf bir sorunla karşılaştım. Cihazın batarya seviyesi %15'e indikten sonra, çok hızlı bir şekilde düşmeye devam ediyor ve sonunda kapanıyor. Eve gelip şarja taktığımda ise batarya seviyesi %13 civarı görünüyor. Batarya şişmesi olabilir mi? Herhangi bir ısınma sorunu yok. Kasada da herhangi bir şişkinlik veya eğilme gözlemleyemedim. Sizce bu tehlikeli bir durum mudur? Servise göstermeli miyim? Benzer sorun yaşayan var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
NOT: Bu durum genellikle "Pokemon Go" oynarken oluyor, acaba yazılımla alakalı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu şarjdayken kullanırsan, ısınmışken ısrarla kullanmaya devam edersen ve BERWAR hocamın da dediği gbi zırt pırt şarjdan çıkartıp kullanırsan batarya açısından sağlıklı bir şey yapmazsın ve ömrünü azaltırsın. Pokemon GO şarj konusunda sıkıntılı bir oyun.

Tam dolmadan şarjdan çıkartmıyorum aslında. Ama şarjdayken kullandığım oluyor arada. Gerçi sadece whatsapp a filan girerim şarjdayken. Sizce tek sorun bu mudur?

Şarjdayken kullanmanız hiç bir sıkıntı yapmaz, şarj dolmadan çıkartırsanız bataryanızın ömrü kısalır.Arka planda çalışan uygulamaları felan kontrol ettinizmi, ayarlardan arka planda çalışan büyük uygulamalar varsa onları sonlandırabilirsiniz.Ama sanırım android için boot etmeniz gerekiyordu arka plan uygulamalarına erişim sağlayabilmeniz için.Tam bilgim olmamasına rağmen yinede bir tavsiye vereyim arka planda çalışan uygulamaları bir nevi kapatan batarya uygulamaları vb. uygulamalar mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…