Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Samsung 3 yıl kadar destek veriyor ve eskiden olsa bu yorumu yapmazdım ama şuan yeni cihazları özelliklede Note 5 harika. Zaten genel olarak kimse bir telefonu 4 yıl kullanmıyor. Ortalama 2 yıl.
Note 5 i babam kullanıyor hayran kaldım parmak izi okuyucusu iphone 6s e göre bile daha hızlı çalışıyor. Ayrıca çok stabil bir tek takılma görmedim cihazda.
Ya şu İ Phone'nu gözünüzde niye bu kadar büyütüyorsunuz anlamıyorum. Stabilite mi ucuz Microsoft cihazları ile aynı düzeyde stabilitesi var. Artık Android'de stabil ve Samsung yeni cihazlarında ara yüzünü düzelttiği için gerisi hikaye. @Hüseyincan AKYÜZ İ Phone'u almışsınız değiştirmeye gerek yok bence. Ama İOS'un sıkıcı ara yüzünden sıkıldıysanız durumunuz müsait ise değiştirin derim.
NOT: Samsung fanı filan değilim LG kullanıyorum.

Evet bir telefon ortalama 2 yıl kullanılıyor bu kısma katılıyorum. İphone'un ucuz microsoft telefonlarına karşın tercih edikmesinin sebebi magaza içeriği ve sistemin daha kolay kullanılması bence. İphone'un gözde büyümesinin sebebi geçmiş yıllardan beri kendini kanıtlamış olması.
Gelelim note 5e herkes arayüzün aşırı değiştiğini düşünüyor bence bu yanlış. Tamam arayüz değişti ama devasa boyutta degil. Arayüzün açığını kapatan yüksek okuma yazma oranına sahip olan belleği. Pclere takıla ssd gibi düşünelim. Samsung için bu yerinde bir çözüm olmuş. Öteyandan cihazda micro sd kart girişinin olmaması bu yüzden. Dandik bir micro sd takılsa ki piyasada iyisi yok denecek kadar az telefonda yine kasma olacak.
Sonuç olarak samsung çözümünü buldu ve bunu daha geliştireceğini söyleyebiliriz. Alıp almamak kullanıcıya kalıyor kendi açımdam söyleyecek olursam ben ocak ayına kadar beklemeyi düşünüyorum çünkü daha hesaplara girmeyen androidin şişme sorunu var. Bakalım biraz daha uzun kullanımda böyle bir sorun oluşacak mı. Oluşmazsa eger o zaman derim samsung arayüzünü gerçekten büyük oranda değiştirmiş diye. [emoji1]
Not: Biraz uzun oldu ama bence iyi oldu. [emoji4] Yanlışlarım olabilir varsa düzeltin. Ne iphone ne samsung nede başka bir telefonun fanı filan değilim sadece elimdeki olanakla iyi bir seçim yapmaya çalışıyorum.

Ocak veya Şubat ayında G5 tanıtılacak. Ben onu bekliyorum, beklediğim gibiyse ki büyük ihtimalle çok güzel olacak onu almayı düşünüyorum. G5 baya sağlam bir telefon olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…