Galaxy Note 5 Orijinal Adaptörden Şarj Olmama Sorunu

aetahtali

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle sorunun başlangıcını anlatayım. Telefonun bu sabaha kadar hiçbir şeyi yoktu fakat telefonu alıp dışarıya çıkıp tekrar eve döndüğümde telefonun şarj olmadığını gördüm, hiçbir sorunu olmayan 2 farklı şarj aletinden denememe rağmen telefonda şarj ibaresi bile çıkmıyordu. Gün sonunda tekrar denedim ve eski telefonumun şarj aleti ile şarj olmaya başladı. Kendi hızlı şarj aletine bağladığımda ise hâlâ tepki yok. Kısacası telefonum sorun olmamasına rağmen orijinal kendi hızlı şarj aleti ile şarj olmuyor fakat eski S4'e ait şarj aletini taktığımda çalışıyor. Böyle bir sorunla ne karşılaştım ne de karşılaşanı gördüm sonunda buraya yazmaya karar verdim. Böyle bir şey yaşayan var mı arkadaşlar garantiye göndereceğim de şarj oluyor diye geri verecekler büyük ihtimal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de oldu. Servise kendi orjinal şarj aletiyle getirmeni istiyorlar. Eğer şarj aletinde sıkıntı çıkarsa zaten değiştiriyorlar. Bende götürdüm servise ve 1 gün içinde şarj aleti değişti ve sorunum çözülmüştü.

Garantiye vermeyi düşünüyorum. Hızlı şarj aletinde bir problem yok. Her şeyi şarj ediyor sadece telefonu şarj etmiyor, zaten telefon hiç şarj olmuyordu daha sonradan kendi kendine eski aletle şarj olmaya başladı. Bataryada var bir sıkıntı orası belli ama garantide bataryayı değiştirirler mi ondan emin değilim. Telefonun sağ üstünde ufak bir ezik var çünkü, birkaç şikayet okudum bu yüzden garanti dışı bırakabiliyorlarmış telefonu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Batarya sorunludur ya da şarja taktığınız bölümde bir sorun vardır.

Hocam sorun ya kabloda ya da yazılım olarak sıkıntı vardır benim kablom ve adaptörüm destekliyor hızlı şarjı ama yazılım sorunu olduğu için olmuyordu şu yontemi deneyebilirsiniz:

Telefonu kapatın güç tuşuna basılı tutarak sarja takın ve %1 şarj dolsun veya artsın ondan sonra telefonu açabilirsiniz sorun gecmezse kablonuzu yenilemeyi tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…