Mehmet Yusuf Demir Hectopat Katılım 16 Şubat 2015 Mesajlar 599 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2016 #1 Arkadaşlar bildiğiniz üzere bu cihazlara rn fazla 4 parmak izi kaydedilebiliyor. Bunu yükseltmenin bir yolu var mı? Benim 5 tane kaydetmem lazım. (Hızı düşecekse de sorun değil) Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2016
Arkadaşlar bildiğiniz üzere bu cihazlara rn fazla 4 parmak izi kaydedilebiliyor. Bunu yükseltmenin bir yolu var mı? Benim 5 tane kaydetmem lazım. (Hızı düşecekse de sorun değil)
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 28 Şubat 2016 #2 Ne yapacaksınız ? Avuçlayarak mı telefonu açacaksınız.
Mehmet Yusuf Demir Hectopat Katılım 16 Şubat 2015 Mesajlar 599 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2016 #3 Alperen Cıngıl dedi: Ne yapacaksınız ? Avuçlayarak mı telefonu açacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hayır dostum, 5 kişinin açma hakkına sahip olması gerekiyor. Bir yolunu biliyor musun? Bu arada güzel fikirmiş.
Alperen Cıngıl dedi: Ne yapacaksınız ? Avuçlayarak mı telefonu açacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hayır dostum, 5 kişinin açma hakkına sahip olması gerekiyor. Bir yolunu biliyor musun? Bu arada güzel fikirmiş.
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 28 Şubat 2016 #4 Sizin için müşteri hizmetleri ile görüşüyorum.
Mehmet Yusuf Demir Hectopat Katılım 16 Şubat 2015 Mesajlar 599 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2016 #5 Alperen Cıngıl dedi: Sizin için müşteri hizmetleri ile görüşüyorum. Genişletmek için tıkla... Wow, sağol dostum.
Alperen Cıngıl dedi: Sizin için müşteri hizmetleri ile görüşüyorum. Genişletmek için tıkla... Wow, sağol dostum.
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 28 Şubat 2016 #6
Mehmet Yusuf Demir Hectopat Katılım 16 Şubat 2015 Mesajlar 599 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2016 #7 Sağol dostum.
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 28 Şubat 2016 #8 Rica ederim.
M malifalitiko Hectopat Katılım 22 Mart 2015 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2016 #9 Bir parmak izine iki farklı parmağı (hatta 8) kaydedebiliyorum ama S5'te. Parmağını okuturken farklı parmak sokarsan araya büyük ihtimal olacaktır
Bir parmak izine iki farklı parmağı (hatta 8) kaydedebiliyorum ama S5'te. Parmağını okuturken farklı parmak sokarsan araya büyük ihtimal olacaktır
Mehmet Yusuf Demir Hectopat Katılım 16 Şubat 2015 Mesajlar 599 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2016 #10 malifalitiko dedi: Bir parmak izine iki farklı parmağı (hatta 8) kaydedebiliyorum ama S5'te. Parmağını okuturken farklı parmak sokarsan araya büyük ihtimal olacaktır Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Teşekkür ederim.
malifalitiko dedi: Bir parmak izine iki farklı parmağı (hatta 8) kaydedebiliyorum ama S5'te. Parmağını okuturken farklı parmak sokarsan araya büyük ihtimal olacaktır Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Teşekkür ederim.