Galaxy Note 5 volume Flex

DedektifPanda

Hectopat
Daha fazla  
İnternet üzerinden Galaxy Note 5 cihazımı satıyorum. Tek sıkıntısı ses kısma butonu çalışmıyor, ses artırma sorunsuz çalışıyor. Tamirciye götürdüm, volume Flex'i değişmesi gerektiğini söyledi ama maddiyattan dolayı değiştirmedim. Böyle satmaya karar verdim. Bir kişi "ekran sökülmeden tamir yapılamayacağını, kimsenin bu riske girmeyeceğini ve ekran söküldükten sonra eskisi gibi yapışmadığını" söyledi. Hani ucuza getirmeye mi çalışıyor pek anlayamadım. Buradaki bilgili abilerimden fikir almak istiyorum sadece.

Bende note 5 var ekranı çalışmıyor. Geri kalanı sağlam kaçparaya satıyorsun alabilirim.

Bir kişi "ekran sökülmeden tamir yapılamayacağını, kimsenin bu riske girmeyeceğini ve ekran söküldükten sonra eskisi gibi yapışmadığını" söyledi.

Doğru söylemiş, bazı Samsung modellerinde onarım esnasında cihazın arka kapağını sökmek yetmiyor ve ekranı da ısıtıp kasadan ayırmak gerekiyor zira cihazın donanımı kasa üzerine değil ekranın arkasındaki plaka üzerine monteli. Ek olarak Note 5, S6 ve S7 modellerinde söküm takım sırasında cihazın gövde rengini veren kaplama da yüksek ihtimalle camdan ayrılıyor ve cihazı sök tak yaptıktan sonra kozmetik olarak asla eski görüntüsüne kavuşamıyorsunuz ve ekranın cihaza geri yapışma performansı da zayıflıyor. Hatta Samsung servisine gidip elinizdeki Note 5 cihazı ücreti karşılığında tamir ettirmek istediğinizde de benzer yanıtı veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…