Galaxy Note 5 vs iPhone 6

iPhone 6 alınmaz şu durumda. Alacaksan 6s veya 6s Plus al.
Benim tercihim Note 5'ten yana olurdu. Bu biraz da kullanım amacına bağlı.

Peki senin profiline yazdığın gibi, ben de USB 3.0 portu ile Note 5'i hızlı şarj edebilir miyim ? Bir de iOS vs Android kapışması var.

Peki senin profiline yazdığın gibi, ben de USB 3.0 portu ile Note 5'i hızlı şarj edebilir miyim ? Bir de iOS vs Android kapışması var.
Halihazırda hızlı şarj özelliği bulunan adaptörlerle geliyor zaten cihazlar. Anakartında şarj etme özelliği varsa hızlı şarj edebilirsin.
Android ve iOS'u karşılaştırmak pek mantıklı değil, dediğim gibi kullanım amacına bağlı. Note ile yapabileceklerinin sınırı yok. Bu açıdan düşün.

Şarj etme özelliği derken ? Telefonu USB ile PC'ye bağlarsam şarj olmaya başlıyor işte. Senin kullandığın Note 4 benim bir kuzenimde var kılıfı ile. Kapağı kapatınca saat yazıyor. Sende de var mı bu ?

Bazı anakartlarda hızlı şarj etme özelliği oluyor, o özellik anakartında varsa hızlı şarj edersin.
Kılıf kullanmıyorum.

Bu yoruma bende katılıyorum. İphone 7 nin arifesinde 6 için yatırım yapmak gereksiz kabul edilebilir. Note 5 hızlı sarj cihazı ile birlikte geliyor. 20 dk lık sarj ile %50 ye yakın sarj elde edebiliyorsunuz. Isınma gibi bir problemi yok. Android 6.0.1 güncellemesini geçen hafta aldı. Daha performanslı verimliliğini arttırdığını düşünüyorum. Amazon üzerinden note 5 için verus high pro shield clear view bir kılıf ve damperli cam sipariş ettim. Çok ama çok memnunum iş yerinde ve dışarıda bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor. Araç içersinde telefonla konuşmak zor oluyor boyutundan dolayı bir adet Bluetooth kulaklıkla bu sıkıntının üstesinden gelebilirsiniz.

General mobil ile kıyaslamak saçma olur hocam. Gaddar bir şekilde atılmadıkça üst düzey telefonların hepsi yeterince sağlamdır. Telefonu ben her hattı ile kullanırım derseniz, biraz mühendis kafası ile zorlarım derseniz note 5 alabilirsiniz fakat işimi görsün sosyal medyaya gireyim şeklim olsun diyorsanız iphone6 alın derim. İphone alıp da dümdüz kullanan adamın teknolojiden anlamadığı bellidir zaten. Adam ya zaman kaybetmek istemez ya da anlamıyordur. Bu kadar net konu. Kendi kullanım alanınız neyse onu alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…