Muhtemelen hatayı düzeltip sundular. Şimdiki telefonumdan daha fazla RAM'i var.Bataryası sıkıntıydı o cihazın. note 7 fe olarak çıkarıldı.
Note serisi efsanedir. Note 4 almıştım 2012de. 2021 e kadar kullanıldı telefon.Muhtemelen hatayı düzeltip sundular. Şimdiki telefonumdan daha fazla RAM'i var.
Güney Kore'de Note FE ilk çıktıktan sonra 2 ay içinde 400 bin adet satılıp stokların tükendiğinii biliyorum. Kapış kapış satıldı yani.Bataryadan kaynaklı tekrardan düzenlemeye gidip Note Fan Edition olarak çıkarıldı. Bataryayı küçültüp tekrardan piyasaya sundular ama çok alan olmamıştır.
Kendi ülkesinde satılması normal. Bence asıl mesele yurtdışı pazarında iş yapabilmekti.Güney Kore'de Note FE ilk çıktıktan sonra 2 ay içinde 400 bin adet satılıp stokların tükendiğinii biliyorum. Kapış kapış satıldı yani.
Muhtemelen hatayı düzeltip sundular. Şimdiki telefonumdan daha fazla RAM'i var.
Keşke bizim ülkemizde üretilen teknoloji ürünlerini rahatlıkla ucuz fiyata alabilsek. Zamanında hatırlarsınız yerli olduğuna dair bayağı bir reklamının yapıldığı vestelin çıkardığı telefon hiç satılmadı neredeyse...Kendi ülkesinde satılması normal. Bence asıl mesele yurtdışı pazarında iş yapabilmekti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.