Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #11 ardabiee dedi: Bunları şimdi toplamaya gönderebiliyoruz mu? Genişletmek için tıkla... Hocam o konuda bilgi sahibi değilim ama muhtemelen hayır. Eğer telefonunuz düz Note 7 ise değiştirmenizde fayda var.
ardabiee dedi: Bunları şimdi toplamaya gönderebiliyoruz mu? Genişletmek için tıkla... Hocam o konuda bilgi sahibi değilim ama muhtemelen hayır. Eğer telefonunuz düz Note 7 ise değiştirmenizde fayda var.
5 569992 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 6 14 Aralık 2022 #12 ardabiee dedi: Bunları şimdi toplamaya gönderebiliyoruz mu? Genişletmek için tıkla... Üstünden 6 yıl geçti 7 olacak. Almayabilirler.
ardabiee dedi: Bunları şimdi toplamaya gönderebiliyoruz mu? Genişletmek için tıkla... Üstünden 6 yıl geçti 7 olacak. Almayabilirler.
ardabiee Zeptopat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #13 569992 dedi: Üstünden 6 yıl geçti 7 olacak. Almayabilirler. Genişletmek için tıkla... Bataryasını değiştirsem?
569992 dedi: Üstünden 6 yıl geçti 7 olacak. Almayabilirler. Genişletmek için tıkla... Bataryasını değiştirsem?
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #14 ardabiee dedi: Bataryasını değiştirsem? Genişletmek için tıkla... Hocam bence risk almayın zaten düz Note 7'nin bataryasını bulmanız çok zor o telefon artık hiçbir yerde 2.el bile satılmıyor değiştirin bence.
ardabiee dedi: Bataryasını değiştirsem? Genişletmek için tıkla... Hocam bence risk almayın zaten düz Note 7'nin bataryasını bulmanız çok zor o telefon artık hiçbir yerde 2.el bile satılmıyor değiştirin bence.
5 569992 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 6 14 Aralık 2022 #15 ardabiee dedi: Bataryasını değiştirsem? Genişletmek için tıkla... Bence olmaz ama siz bir telefoncuya vs. gidin derim. Ben attığı linkteki videoyu izleyerek daha bilgili olabilirsiniz.
ardabiee dedi: Bataryasını değiştirsem? Genişletmek için tıkla... Bence olmaz ama siz bir telefoncuya vs. gidin derim. Ben attığı linkteki videoyu izleyerek daha bilgili olabilirsiniz.
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #16 569992 dedi: Bence olmaz ama siz bir telefoncuya vs. gidin derim. Ben attığı linkteki videoyu izleyerek daha bilgili olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam o telefonun hiçbir parçası yok piyasada telefoncunun yapabiliceğini sanmıyorum.
569992 dedi: Bence olmaz ama siz bir telefoncuya vs. gidin derim. Ben attığı linkteki videoyu izleyerek daha bilgili olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam o telefonun hiçbir parçası yok piyasada telefoncunun yapabiliceğini sanmıyorum.
ardabiee Zeptopat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #17 569992 dedi: Bence olmaz ama siz bir telefoncuya vs. gidin derim. Ben attığı linkteki videoyu izleyerek daha bilgili olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Satsam etik olur mu ki?
569992 dedi: Bence olmaz ama siz bir telefoncuya vs. gidin derim. Ben attığı linkteki videoyu izleyerek daha bilgili olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Satsam etik olur mu ki?
GokhanYigitGya Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 2.212 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Aralık 2022 #18 O cihaz kronik sorunlu. Batarya değişimi işe yaramaz. ardabiee dedi: Satsam etik olur mu ki? Genişletmek için tıkla... Direk imha edin SIM kartı çıkarıp.
O cihaz kronik sorunlu. Batarya değişimi işe yaramaz. ardabiee dedi: Satsam etik olur mu ki? Genişletmek için tıkla... Direk imha edin SIM kartı çıkarıp.
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #19 ardabiee dedi: Satsam etik olur mu ki? Genişletmek için tıkla... Hocam şu an hiçbir yerde 2.el olarak satılmıyor hiçbir telefoncu onu almaz 2.eldede satmak tehlikeli.
ardabiee dedi: Satsam etik olur mu ki? Genişletmek için tıkla... Hocam şu an hiçbir yerde 2.el olarak satılmıyor hiçbir telefoncu onu almaz 2.eldede satmak tehlikeli.
5 569992 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 6 14 Aralık 2022 #20 ardabiee dedi: Satsam etik olur mu ki? Genişletmek için tıkla... Satmazsanız elinizde patlayabilir. Satarsanız başkasının elinde patlar. Kullanmayın derim.
ardabiee dedi: Satsam etik olur mu ki? Genişletmek için tıkla... Satmazsanız elinizde patlayabilir. Satarsanız başkasının elinde patlar. Kullanmayın derim.