Galaxy Note 8'e ne oldu?

Barixs

Centipat
Yer
Arş
Galaxy Note 8 önceden mağazalarda 4000 TL gibi fiyatlara bulunabiliyordu ama artık mağazalarda yok ve satan internet sitelerinde ise 6000 TL gibi fiyatlara sahip.
Ne oldu bu telefona neden satılmıyor? iPhone 7 ondan daha eski olmasına rağmen hala satılıyor mağazalarda. Bu konuda bilgisi olanlar bilgilendirirse çok güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung'un S8 ve S9 (Note'larda dahil) hepsi bir anda piyasadan kaybolup gitti sumsung bayiisine sorduğumdan telefonlar gerekli ilgiyi görmedi ve artık eskidiler gibi bir cevap aldım.

Kesin bir cevap veremeyeceğim ama iPhone'a gösterilen ilgi ile Note 8'e gösterilen ilginin aynı olduğunu sanmıyorum. Ayrıca Samsung iki büyük güncellemeden sonra daha fazla destek vermiyor cihazlarına ki Note 8 o iki büyük Android güncellemesini de aldı. Bir de Note 8 2017'de çıkmışken bugün üretildiğini de sanmıyorum. 6000 TL'ye satılanlarda da stoklar oldukça azalmıştır muhtemelen. Olası sebepler bunlardır.

Samsung'un S8 ve S9 (Note'larda dahil) hepsi bir anda piyasadan kaybolup gitti sumsung bayiisine sorduğumdan telefonlar gerekli ilgiyi görmedi ve artık eskidiler gibi bir cevap aldım.
Üzücü bi durum ya O telefonların tasarımlarını çok seviyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…