A ArdaAtalay Hectopat Katılım 18 Mart 2014 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2014 #1 Bir Galaxy Note I'im var. SD Card'ım var (Gerekirse). Bu telefona yükleyebilir miyim ve nasıl yüklerim ? En merak ettiğim şey ise Android uygulamaları ve bazı .exe'ler çalışabiliyor mu ? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2014
Bir Galaxy Note I'im var. SD Card'ım var (Gerekirse). Bu telefona yükleyebilir miyim ve nasıl yüklerim ? En merak ettiğim şey ise Android uygulamaları ve bazı .exe'ler çalışabiliyor mu ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 4 Nisan 2014 #2 Android zaten Linux'tur. Exe çalıştırmaz. Cihazın için Ubuntu şu anda mümkün değil ama gelişmeleri buradan takip edebilirsin: Touch/Devices/n7000 - Ubuntu Wiki Ben pek ümitlenme diyorum ama. Çünkü bu sürüm hazır olana kadar cihaz eskiyecek.
Android zaten Linux'tur. Exe çalıştırmaz. Cihazın için Ubuntu şu anda mümkün değil ama gelişmeleri buradan takip edebilirsin: Touch/Devices/n7000 - Ubuntu Wiki Ben pek ümitlenme diyorum ama. Çünkü bu sürüm hazır olana kadar cihaz eskiyecek.
A ArdaAtalay Hectopat Katılım 18 Mart 2014 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2014 #3 Sağolun. Tamam o zaman başka yapcak birşeyde yok herhalde. Windows felan indirebilir miyiz peki?