haydar Kilopat Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 224 18 Ağustos 2019 #1 Selam arkadaşlar, Galaxy Note4 telefonum var ön kamerası içerden pislenmiş performansı %10 seviyelerinde diyebiliriz. Lens de problem olduğunu sanmıyorum bu sorun çözülebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2019
Selam arkadaşlar, Galaxy Note4 telefonum var ön kamerası içerden pislenmiş performansı %10 seviyelerinde diyebiliriz. Lens de problem olduğunu sanmıyorum bu sorun çözülebilir mi?
n4than Kilopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 546 Çözümler 5 Yer İstanbul 18 Ağustos 2019 #2 Kameranın zaten gören kısmı lensidir. Temizleyerek fazla ileri gidemeyebilirsiniz. Ama denebilir.
haydar Kilopat Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 224 18 Ağustos 2019 #3 n4than dedi: Kameranın zaten gören kısmı lensidir. Temizleyerek fazla ileri gidemeyebilirsiniz. Ama denebilir. Genişletmek için tıkla... hocam zaten temizleyemem çünkü içinden pislenmiş uygun fiyatlı yapılırsa yaptırıcam yapılmazsa uygun fiyatla satmayı düşünüyorum
n4than dedi: Kameranın zaten gören kısmı lensidir. Temizleyerek fazla ileri gidemeyebilirsiniz. Ama denebilir. Genişletmek için tıkla... hocam zaten temizleyemem çünkü içinden pislenmiş uygun fiyatlı yapılırsa yaptırıcam yapılmazsa uygun fiyatla satmayı düşünüyorum