Galaxy S10 alınır mı?

Macro_Sword

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
hp elitebook 6930p laptop, windows 7, 4gb ram, ekran kartı yok paylaşımlı, işlemci : intel core 2 duo p8600 2.40 ghz
Sorum olacak, 2024'teyiz belki seneye okursun. S10 alınır mı? Değer mi? Normalde A34 alacaktım ama S10 almayı düşünüyorum çünkü işlemci performansı daha iyi diye.

Islemci performansi daha iyi diye eski bir cihazi alman mantiksiz, A34 alacak butcen varsa onu alman daha iyi tabii ki. 9 serisi Exynos almaman daha iyi.

3-4k arası bulursan güzel cihaz. Tabii a34 alabiliyorsan daha mantıklı olur.

Güncellik önemli değilse alınabilir, s serilerindeki kalite yüksek oluyor. Hem işlemci hem de kamera performansı daha iyi.

Andriod sürümü önemli değil oyun açsın kasmasın bana yeter yani
S10 yeterli olur. Şu an arkadaşım kullanıyor. Gayet iyi. Tabii oynayacağınız oyuna da bağlı. Pes fifa falan rahat oynarsınız. Cod mobil, pubg, black desert bunlarda stabil bir performans beklemeyin bütçeniz içindeki çoğu telefondan.

Sorum olacak, 2024'teyiz belki seneye okursun. S10 alınır mı? Değer mi? Normalde A34 alacaktım ama S10 almayı düşünüyorum çünkü işlemci performansı daha iyi diye.
A34 bütçesinde ikinci el S20 FE bulursun? Daha ucuza alınabilecek bir cihaz ancak S10 serisi.

Oyun için S10 mantıklı bir cihaz değil. Bataryası pişman ettirir. Max bütçe nedir? Yurt dışı cihaz düşünür müsünüz?

A34 fiyatına ikinci el S20 serisi bulursunuz.

S10 bırak 2024ü, 2025 yılında bile en iyi fiyat performans telefonlardan birisi. A34 diyerek "saçmalayan" kişilere umarımki uymamışsınızdır ve s10 almışsınızdır, ki eğer almayıp a34 aldıysanız pişman olduğunuzu kesinlikle belirtmek isterim, (3 yıllık s10 kullanıcısıyım gayet memnunum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…