Galaxy S10+ alınır mı?

Bütçe
5000

shacoustasi2

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 , Asus Dual RX 6650 XT , T Force 8+8 3200 Mhz DDR4 Ram , Gigabyte A520M K ,
Merhaba arkadaşlar, ben 2. el bir telefon almak istiyorum fakat telefonda değişen parça olup olmadığından emin değilim. Bunu kontrol edebileceğim bir yöntem var mı? Aklımdaki model Galaxy S10+, eğer 5000TL civarı bir fiyata onerileriniz var ise söylerseniz mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:

S10 kullanıyorum. Sahibinden almıstım. Herhangibi kasma donma sorunu yok kamera vesaire iyi. S10+ 5K ya bulabilirseniz hiç kaçırmayın derim. Birkaç sene götürür diye düşünüyorum.

Al direkt. O paraya Exynos 850'li cihaz alınmıyor.

Alınır tabii ben 7 senedir Galaxy S8 kullanıyorum tabii alınır.

Daha iyisi yoksa şiddetle öneririm almanı 2020'de 3 ay gibi kısa sürede olsa kullanma fırsatım oldu kamerası bayağı iyi ve telefon hızlı akıcı çalışıyor.

S10+ Samsung'un yaptığı en ve tek iyi şey olabilir.

Elimde Redmi Note 11 Pro gibi bir cihaz var zamanında bilmediğimden ve aşırı övülmesinden dolayı almıştım şu an satma fırsatım olduğu için soruyorum önerileriniz için teşekkürler şu an bir satıcıya sordum cevap bekliyorum haftaya alacağım mümkün olursa.

Neredeyse 2 ay once aldim cihazi Note 11 Pro'yu halen satamadim fakat gercekten cag atlamis gibiyim teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…