cagataymy Kilopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 81 18 Şubat 2022 #1 Merhaba, Samsung Galaxy 10 Plus cihazım için ekran koruyucu istiyorum ama internette çok sağlıklı bir şey bulamadım. Kullanan önerebilecek olan var mıdır? Teşekkürler.
Merhaba, Samsung Galaxy 10 Plus cihazım için ekran koruyucu istiyorum ama internette çok sağlıklı bir şey bulamadım. Kullanan önerebilecek olan var mıdır? Teşekkürler.
RTX3060ASUS Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #2 cagataymy dedi: Merhaba, Samsung Galaxy 10 Plus cihazım için ekran koruyucu istiyorum ama internette çok sağlıklı bir şey bulamadım. Kullanan önerebilecek olan var mıdır? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... S9+ ve iPhone 13 de kullandım MediaMarkt'da yaptırabilirsiniz ama IPhone'da 2. yi yaptıracağım birincisini güzel yapamamışlar elemana göre değişiyor iyi bir eleman denk gelirse güzel yapıyorlar.
cagataymy dedi: Merhaba, Samsung Galaxy 10 Plus cihazım için ekran koruyucu istiyorum ama internette çok sağlıklı bir şey bulamadım. Kullanan önerebilecek olan var mıdır? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... S9+ ve iPhone 13 de kullandım MediaMarkt'da yaptırabilirsiniz ama IPhone'da 2. yi yaptıracağım birincisini güzel yapamamışlar elemana göre değişiyor iyi bir eleman denk gelirse güzel yapıyorlar.