Galaxy S10 Plus siyah ekran

Razor1

Hectopat
Daha fazla  
Telefonu kullanırken bir anda ekran kapandı. Yeniden başlattım işe yaramadı. Arandığım zaman telefon çalıyor ve dokunmatik çalışıyor aramayı cevaplayabiliyorum ama hiçbir şekilde ekran gelmiyor. Çözümü var mı?

Daha önce hiç düşürdün mu? Ekran gitmiş gibi gözüküyor umarım öyle değildir yoksa çok pahalıdır Samsung ekranlar.

Daha önce hiç düşürdün mu? Ekran gitmiş gibi gözüküyor umarım öyle değildir yoksa çok pahalıdır Samsung ekranlar.

Düşürmedim. Sabah telefonu elime aldım wp mesajlara bakarken bir anda gitti ekran. Telefonucya gideceğim birazdan bakalım ne der.

Flex yanmış olabilir. Eğer ki ses vs geliyor ise ekranı değiştir. Hiçbir şey yok ise anakartı yanmıştır.

Flex yanmış olabilir. Eğer ki ses vs geliyor ise ekranı değiştir. Hiçbir şey yok ise anakartı yanmıştır.

Ses titreşim var. Flex ne?

Ekranı bozulmuş. Sıvı teması varmış oksitlenmiş. 8bin dediler ekran için. Yeni telefon alma vaktim gelmiş.

Konu kitlenebilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…