Razor1 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 589 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #1 Telefonu kullanırken bir anda ekran kapandı. Yeniden başlattım işe yaramadı. Arandığım zaman telefon çalıyor ve dokunmatik çalışıyor aramayı cevaplayabiliyorum ama hiçbir şekilde ekran gelmiyor. Çözümü var mı?
Telefonu kullanırken bir anda ekran kapandı. Yeniden başlattım işe yaramadı. Arandığım zaman telefon çalıyor ve dokunmatik çalışıyor aramayı cevaplayabiliyorum ama hiçbir şekilde ekran gelmiyor. Çözümü var mı?
Teddy Magnus Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 Yer İstanbul 29 Haziran 2024 #2 Daha önce hiç düşürdün mu? Ekran gitmiş gibi gözüküyor umarım öyle değildir yoksa çok pahalıdır Samsung ekranlar.
Daha önce hiç düşürdün mu? Ekran gitmiş gibi gözüküyor umarım öyle değildir yoksa çok pahalıdır Samsung ekranlar.
Razor1 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 589 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #3 Teddy Magnus dedi: Daha önce hiç düşürdün mu? Ekran gitmiş gibi gözüküyor umarım öyle değildir yoksa çok pahalıdır Samsung ekranlar. Genişletmek için tıkla... Düşürmedim. Sabah telefonu elime aldım wp mesajlara bakarken bir anda gitti ekran. Telefonucya gideceğim birazdan bakalım ne der.
Teddy Magnus dedi: Daha önce hiç düşürdün mu? Ekran gitmiş gibi gözüküyor umarım öyle değildir yoksa çok pahalıdır Samsung ekranlar. Genişletmek için tıkla... Düşürmedim. Sabah telefonu elime aldım wp mesajlara bakarken bir anda gitti ekran. Telefonucya gideceğim birazdan bakalım ne der.
7 798716 Femtopat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 319 Çözümler 2 29 Haziran 2024 #4 Flex yanmış olabilir. Eğer ki ses vs geliyor ise ekranı değiştir. Hiçbir şey yok ise anakartı yanmıştır.
Flex yanmış olabilir. Eğer ki ses vs geliyor ise ekranı değiştir. Hiçbir şey yok ise anakartı yanmıştır.
Razor1 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 589 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #5 798716 dedi: Flex yanmış olabilir. Eğer ki ses vs geliyor ise ekranı değiştir. Hiçbir şey yok ise anakartı yanmıştır. Genişletmek için tıkla... Ses titreşim var. Flex ne? Ekranı bozulmuş. Sıvı teması varmış oksitlenmiş. 8bin dediler ekran için. Yeni telefon alma vaktim gelmiş. Konu kitlenebilir Son düzenleme: 29 Haziran 2024
798716 dedi: Flex yanmış olabilir. Eğer ki ses vs geliyor ise ekranı değiştir. Hiçbir şey yok ise anakartı yanmıştır. Genişletmek için tıkla... Ses titreşim var. Flex ne? Ekranı bozulmuş. Sıvı teması varmış oksitlenmiş. 8bin dediler ekran için. Yeni telefon alma vaktim gelmiş. Konu kitlenebilir
Teddy Magnus Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 Yer İstanbul 29 Haziran 2024 #6 Razor1 dedi: Ses titreşim var. Flex ne? Ekranı bozulmuş. Sıvı teması varmış oksitlenmiş. 8bin dediler ekran için. Yeni telefon alma vaktim gelmiş. Konu kilitlenebilir. Genişletmek için tıkla... Sıvı temazsa sıkıntı yapsanda bir daha bozulmayacağının garantisi yok.
Razor1 dedi: Ses titreşim var. Flex ne? Ekranı bozulmuş. Sıvı teması varmış oksitlenmiş. 8bin dediler ekran için. Yeni telefon alma vaktim gelmiş. Konu kilitlenebilir. Genişletmek için tıkla... Sıvı temazsa sıkıntı yapsanda bir daha bozulmayacağının garantisi yok.
estefani Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 114 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #7 Razor1 dedi: Ses titreşim var. Flex ne? Ekranı bozulmuş. Sıvı teması varmış oksitlenmiş. 8bin dediler ekran için. Yeni telefon alma vaktim gelmiş. Konu kitlenebilir Genişletmek için tıkla... Samsung'un resmi servisine mi gösterdiniz? Samsung telefonları ekran değişim fiyatları
Razor1 dedi: Ses titreşim var. Flex ne? Ekranı bozulmuş. Sıvı teması varmış oksitlenmiş. 8bin dediler ekran için. Yeni telefon alma vaktim gelmiş. Konu kitlenebilir Genişletmek için tıkla... Samsung'un resmi servisine mi gösterdiniz? Samsung telefonları ekran değişim fiyatları
Razor1 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 589 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #8 Teddy Magnus dedi: Sıvı temazsa sıkıntı yapsanda bir daha bozulmayacağının garantisi yok. Genişletmek için tıkla... Evet normalde yaptırırım diyordum da yeni telefon alıcam gibi. S24 alıcaktım fakat exynos işlemci var yerine s23 almak mantıklı mı? estefani dedi: Samsung'un resmi servisine mi gösterdiniz? Samsung telefonları ekran değişim fiyatları Genişletmek için tıkla... Hayır. Bulunduğum yerde resmi servis yok.
Teddy Magnus dedi: Sıvı temazsa sıkıntı yapsanda bir daha bozulmayacağının garantisi yok. Genişletmek için tıkla... Evet normalde yaptırırım diyordum da yeni telefon alıcam gibi. S24 alıcaktım fakat exynos işlemci var yerine s23 almak mantıklı mı? estefani dedi: Samsung'un resmi servisine mi gösterdiniz? Samsung telefonları ekran değişim fiyatları Genişletmek için tıkla... Hayır. Bulunduğum yerde resmi servis yok.