Galaxy S10E kamerasını tam potansiyeli ile kullanmak

Makaleler
11
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
M1 Macbook Air 16/256GB
Meslek
DevSecOps
Galaxy S10E'nin kamerasını tam potansiyeli ile kullanmak istiyorum, önerileriniz nelerdir? Yakın bir süre sonra kırsal alana geçeceğim ve çok fotoğraf çekeceğim. Manzara ağırlıklı olabilir ama elimdeki S10E'den tam verim alamıyormuşum gibi bir hissiyat var. Bu konuda uygulama vb. tarzı neler önerirsiniz? MacBook Pro kullanıyorum ondan fotoğrafları ayarlamak için bir yazılım öneriniz olur mu? Lightroom uygulamasına bakacağım ama alternatiflere açığım. @SideWinder sizin de önerilerinizi bekliyorum hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gcam kullanabilirsin, stok kamera uygulamasından daha iyi fotoğraflar çekiyor. Ayrıca Lightroom kesinlikle tavsiye ederim iyi bir uygulama.

Gcam kullanabilirsin, stok kamera uygulamasından daha iyi fotoğraflar çekiyor. Ayrıca Lightroom kesinlikle tavsiye ederim iyi bir uygulama.
Gcam desteklemiyor tuhaf bir şekilde. S10 ve S10+ desteklerken S10e desteklemiyor ama araştırıyorum.

Gcam desteklemiyor tuhaf bir şekilde. S10 ve S10+ desteklerken S10e desteklemiyor ama araştırıyorum.
Uygun sürümü bulduğunuza emin misiniz? Yüzlerce Gcam versiyonu var. Galaxy M20 için bile düzgün çalışan Gcam bulmuştum S10e için olmaması imkansız gibi sanki.

Uygun sürümü bulduğunuza emin misiniz? Yüzlerce Gcam versiyonu var. Galaxy M20 için bile düzgün çalışan Gcam bulmuştum S10e için olmaması imkansız gibi sanki.
Orjinal Gcam desteklemiyor. Sanırım Exynos olduğundan dolayı ama modlanmış bir modeli var onu denedim o da pili çok sömürüyor ve ön kamera çalışmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…