Galaxy S2 alınır mı?

CFW mi ? O symbianda kaldı. Romlarla da bir yere kadar, bütçenizi söyleyin o fiyata uygun düzgün telefon önerelim.

Temiz, ikinci el, fiyatı uygun bir lumia kesinlikle bulabilirsin. Tam bütçeni söyle sana göre bir lumia modeli söyleyeyim. Düşük bütçeli bir android hem alınmaz, hem de 3-4 yıl asla götürmez.

Bendeki S Duosu verip üstüne 50 yada 100 ekleyebilirim ve maalesef ki lumia serilerini sevmiyorum.
Galaxy Candır. <3

Bendeki S Duosu verip üstüne 50 yada 100 ekleyebilirim ve maalesef ki lumia serilerini sevmiyorum.
Galaxy Candır. <3
Sen kafana öyle kazıdıysan benim bir şey demem anlamsız. Ama sana tavsiye o fiyat aralığına alacağın android telefondan fazla bir şey bekleme.

S6 performansını beklemiyorum fakat kasmasın yeter eğer kasarsa cyanogenmod yüklerim yeter.

Kesinlikle ama kesinlikle kasacak. Buna emin ol. Android işletim sistemi böyle. Benim Galaxy S5 telefonum bile beni delirtiyorsa çileden çıkartıyorsa S2 yi düşünemiyorum ben.

Kullanan tanıdığım kişilere sordum memnunlar. Halamın da S2'si var denedim gayet hoş stabil çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…