Galaxy S20 FE 2023 yılında alınır mı?

4000TL fark var.

Oyun FPS değerleri yakın hocam.Kameası S20 FE kadar memnun etmeyebilir.

Alınır.Kendimde kullanıyorum memnunum hocam.Sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Hocam bende alıcam s20 fe, şarjı 0 dan 100 e kaç saatte doluyor, şarj oyun oynarken 120 hz de kaç saat oynatır, (pubg mobile vb vb.) bide son sorum android 13 te kaldığı için beni kaç sene götürür uygulama desteği olarak? yani kafadan 3-4-5 sene götürürmü.

Doğrudur, bende çalışanlara pek güvenmiyorum ancak RAM, işlemci ve güncelleme farkı da olduğu doğru. Bütçesine göre alınabilir tabii.

Realme GT 2'nin tek işlemcisi üstün ama SD 888 kronik sorunlu hir çip ama kağıt üstünde SD 865'ten üstün.
Ama S20 FE işlemci ve hızlı şarj dışındaki her yönde GT2'den iyi

25W ile 0'dan 100'e 1 saat 17dk

Anneme doğum günü için S20FE almıştık 3-4 ay önce. Çok memnun kendisi. Kamera ve oyun performansı tatmin edici.
Yazılım desteği kısmını eğer biraz bilgiliyseniz Custom ROM kurarak çözebilirsiniz. (Garantisi bitince yapın bu arada.)

Üşenmeden yazıyorum,

Biz telefonu almadan önce annemle Mediamarkt'a gitmiştik. Satış elemanı Samsung bölümünde çalışıyordu ama bize Tecno diye bir marka önermişti. Onun sebebide yandaki kız çalışana komisyon verdirtmek içindi. Resmen bizi kullanıyorlardı. Annem yalnız gitse yandık zaten.

Neyse haftaya biraz daha kararlaştırmak için babamla yine gittik. Farklı bir çalışan vardı. S21FE önermişti de bizim bütçeyi aşdığı için S20FE'ye kara kıldık. Sonra internetten baktım ve MediaMarkt'taki 128GB'lık model Amazon'da 256'lıkla aynı fiyatı vardı. Babama gösterdim çalışanda 256GB olanda adaptör yok, garantisi yok gibi şeyler zırvaladı. Şunu söyleyim, yemezler. Amazon'dan aldık.

Uzun lafın kısası, satış temsilcilerine güvenmeyin. Technopat'ta konu açmak bedava sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…