Veyrn Hectopat Katılım 8 Ekim 2018 Mesajlar 198 1 Ekim 2021 #1 Merhaba, yakın zamanda Samsung Galaxy S20 FE aldım. Genel anlamda memnunum fakat görüntüsünü eklediğim yerden mobil verimi açıp kapatamıyorum. Buraya mobil veri açma kapama kısayolu eklemenin bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2021
Merhaba, yakın zamanda Samsung Galaxy S20 FE aldım. Genel anlamda memnunum fakat görüntüsünü eklediğim yerden mobil verimi açıp kapatamıyorum. Buraya mobil veri açma kapama kısayolu eklemenin bir yolu var mı?
iamErsanKuneri Hectopat Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 271 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2021 #2 Bildirim sayfalarının en sonuna git, artı tuşuna bas istediğin gibi değiştirebilirsin. Dosya Ekleri Screenshot_20211001-111345_Settings.jpg 30,6 KB · Görüntüleme: 192 Artı 0 Eksi
Y Yukar Femtopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 8 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #3 iamErsanKuneri dedi: Bildirim sayfalarının en sonuna git, artı tuşuna bas istediğin gibi değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bende o kısımda da mobil veri yok yardımcı olabilirmisiniz Artı 0 Eksi
iamErsanKuneri dedi: Bildirim sayfalarının en sonuna git, artı tuşuna bas istediğin gibi değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bende o kısımda da mobil veri yok yardımcı olabilirmisiniz