Galaxy S20 FE nasıl şarj etmeliyim?

Umut Mermer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlar S20FE telefon aldım. %20'nin altına inmeden şarj edin vs. diyorlar hep dikkat ediyorum ve şarjı tamamen %100 dolana kadar uğraşmayıp bekliyorum. Açıkça sıkıntıya sokuyor bunlar beni bunlar hurafe mi doğrusu nedir? Bilen aydınlatırsa çok memnun olurum, teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, arkadaşlar S20FE telefon aldım. %20'nin altına inmeden şarj edin vs. diyorlar hep dikkat ediyorum ve şarjı tamamen %100 dolana kadar uğraşmayıp bekliyorum. Açıkça sıkıntıya sokuyor bunlar beni bunlar hurafe mi doğrusu nedir? Bilen aydınlatırsa çok memnun olurum, teşekkürler. :)
%20 olduğunda şarja takın %80 olunca şarjdan çıkarın.

iPhone cihazlarda pil sağlığı hızlıca düştüğü için genelde bunu tavsiye ediyorlar. %20'nin altına düşmesin ve %80'den fazla dolmasın gibi. Ama bu zamana kadar kullandığım hiçbir Android cihazda dikkat etmedim o kadar ve hiç sorun yaşamadım. Çok takıntılıysanız yapabilirsiniz ama şahsen hiç gerek yok.

Çok takıyorsan, Samsung'da pil koruma modu var. %85 olunca durduruyor. Ama ben kullanmıyorum. O kadar para verdiğim telefonu, değiştirebildiğim batarya için gönlümce kullanamamak saçma geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı