Galaxy S20 FE vs A54 vs A34

Cumali isimli arkadaş o telefonu kullanıyor, ısınma sorunu ve bataryasından şikayetçi. Ben S20 FE derim ama bu sorunlarda göz ardı edilebilecek sorunlar da değil. A54 ya da S20 FE’den birini alın, A34 bunların yanında düşük kalıyor.

Ben bu problemleri kendim yaşamadığım için bir şey diyemem.Isınmadan kastınız nedir?iPhone 14 Pro Max'de ısınıyor sonuçta.

Ben bu problemleri kendim yaşamadığım için bir şey diyemem.Isınmadan kastınız nedir?iPhone 14 Pro Max'de ısınıyor sonuçta.
Hocam yük altında, ciddi derecelere çıkıyor. Kamera kısmı ısınıyor. Bir günü çıkartamıyor, 60hz olsun ister 120hz olsun. S21 FE alan @berat3636 o da şikayetçi.

S20FE kullanıcıları tarikat gibi. Eksilerini söyledin mi hemen voltranı oluşturup seni seri eksilemeye başlıyorlar Zamanında güzel telefondu ancak 1 güncelleme sonrasında desteğini kaybedecek. Ha uzun süreler yine kullanılır ancak güncelleme desteği 2027'ye kadar sürecek A54 benim için daha mantıklı.

Hocam arkadaş satıcıdan kaynaklı sorun yaşamış belliki yoksa niye hakem heyetine götürsün.Bende Teknosa'dan gidip kendim aldım bir sorun yaşamıyorum şuanda 50 dereceyi geçtiğini görmedim telefonun hemde bu sıcaklarda.

Hocam sövdünüz mü gömdünüz mü anlamadım? Güncelleme desteğini es geçtim sıkıntı yok.

- Yük altında acayip ısınma sorunu ( Kamera tarafı)
- Bataryayı 1 günü çıkarmama (60hz)
- Arka plan uygulamalarını kapatmama rağmen, pili şalgam gibi içiyor

Tamam sen Exynos 1380'le devam.

Telefon hakkında genel yorumları çok okumadım fakat satıcıdan kaynaklı da olabilir, deneyimim olmadığı için birşey söyleyemem çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…