Galaxy S21 5G vs Galaxy S20 FE

592041

Centipat
Makaleler
3
Merhaba, yakın bir süre önce Galaxy S20 FE telefonumu yükseltme şansı yakaladım ve Galaxy S21 telefonuna geçiş yaptım.

Basit bir test gerçekleştirdim ve sadece ön bilgi olacak şekilde paylaşıyorum, bu testler gerçek hayatta kullanım testi değildir, sentetik testlerdir.

Galaxy S21 5G. Exynos 2100 / 8 GB DDR5 / 128 GB.

Galaxy S20 FE. Snapdragon 865 / 8 GB DDR5 / 256 GB.

Her iki telefon Android 12 ile test edildi ve aynı zamanda fabrika ayarlarında iken test gerçekleşti, iki testin arasında zaman farkı var ama performansın çok değişmesi söz konusu değildir.

Son düzenleme:
Hocam testler nerede?

Bence S20 FE'den S21'e hatta S22'ye geçmek çok da mantıklı bir yükseltme değil. Tabii karşınıza çok güzel bir takas fırsatı vs. çıkmadıysa. S20 FE'den yükseltme yapacak olsam ancak yeni çıkacak S23 serisindeki Ultra modele yükseltme yapardım.

Bence S20 FE'den S21'e hatta S22'ye geçmek çok da mantıklı bir yükseltme değil. Tabii karşınıza çok güzel bir takas fırsatı vs. çıkmadıysa.

Sıfır bir S21 için 1500TL bir ödeme gerçekleşti ve uzun bir süre kullanılmış S20 FE gitti.

Yeni telefonun hayırlı olsun. Umarım memnun kalırsın. Bence S21 5G daha iyi görünüyor testlerde ama çok büyük fark yok gibi gibi. Ama çok mantıklı bir yükseltme gibi görünmüyor. Daha iyi bir telefona yükseltme yapılabilmeliydi. Neyse, güle güle kullan.

Pil ve ekran süresi düşmüştü ve onu servise götürmek yerine sanırım bu daha uygun oldu, kesinlikle her iki cihaz mükemmeldir.

Bilmiyorum sanırım ben 1500 TL ile daha başka şeyler yapardım. Tren turu yapabilirdim, akıllı saat, kulaklık vs. alabilirdim ya da fon alırdım Ama sizin yaptığınızda mantıklı olmuş bence. Güle güle kullanın. Biraz da kişisel bir tercih.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…