Galaxy S21 FE 5G alınır mı?

Yer
El Fureidis
Günlük kullanım için alacağım. Oyun olarak ara sıra COC oynarım. Genellikle konuşma, müzik dinleme ve sosyal medya ağırlıklı kullanacağım ama aklıma takılan tek konu şarj olayı. Forumdaki bu telefonla ilgili neredeyse tüm konulara baktım. Güncellemelerle optimize edildi mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mi 12 t öneririm hem şarjı dayanıklı hem 15 dakikada yüzde yüz doluyor, işlemcisi de bayağı güçlü.

Mi 12 t öneririm hem şarjı dayanıklı hem 15 dakikada yüzde yüz doluyor, işlemcisi de bayağı güçlü.
Ama 2 sene sonra çöp olur yazılımdan dolayı.

S20 FE ile devam et, yazılım güncellemesi almasın boşver. 1 2 sene sonra değiştirirsin yine. Exynoss işlemcilerin oyun optimizasyonu kötü oluyor genelde, pil tüketimini bilmiyorum ama SD gibi stabil değildir herhalde.

Oyun ara sıra oynarım hocam haftada bir belki benim için yazılım güncellemesi önemli olduğu için S21 FE almak istiyorum. Kafamdaki tek soru geçen yılın ortalarında olan şarj problemi güncellemelerle çözüldü mü yoksa hala aynı mı. 4-5 sene kullanmayı düşünüyorum ayrıca hocam.

İfadeler: T21
4-5 sene boyunca kullanılır herhalde gündelik kullanım için ama 2-3 sene sonra batarya değişimi yapman gerekir mecburen.

Şimdiye kadar düzeltmişlerdir o tür basit problemleri, ilk 1-2 hafta batarya kalibrasyonu ile geçer.

Batarya değiştiririm hocam, uygunsa diğer S modellerinin daha yüksek kapasiteli olanlarıyla değiştirtirim.

İfadeler: T21
S23 FE modeli çıkacak sanırım bu sene içinde. S20 FE varken S21 FE almak mantıksız geliyor bana. Exynos işlemcilere kanım bir türlü ısınmıyor açıkçası.

S23 FE modeli çıkacak sanırım bu sene içinde. S20 FE varken S21 FE almak mantıksız geliyor bana. Exynos işlemcilere kanım bir türlü ısınmıyor açıkçası.
20.000 TL civarında olacağını düşünüyorum, bütçe 15.000 TL o kadar çıkabileceğimi sanmıyorum şu aralar ama hemen almayacağım bir süre daha düşünmek istiyorum belki bütçem o zamana artar ve onu tercih ederim.

20.000 TL civarında olacağını düşünüyorum, bütçe 15.000 TL o kadar çıkabileceğimi sanmıyorum şu aralar.

Anladım, benim oyum fiyat performansa göre S20 FEden yana, güncellik için 2-3K vermek size kalmış. Tabii tasarım, kamera ve 5G desteği gibi şeyler de var. Alınabilir bir model. Son önerim ise Android'de Xiaomi, POCO ve Redmi'ye bulaşmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…