Galaxy S21 FE vs S20 Plus

soulflay

Femtopat
Daha fazla  
Yanlış bilgi

S21 FE kullanıyorum aktif olarak diğer telefonu kullanmadım ancak S21 konunda her türlü sorunuzu cevaplayabilirim.

S21 FE hafıza kartı desteği var, kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Fiyatlar hemen hemen aynı yenilenmiş alacağım.

S21 FE kullanıyorum aktif olarak diğer telefonu kullanmadım ancak S21 konunda her türlü sorunuzu cevaplayabilirim.

S21 FE hafıza kartı desteği var kullanıyorum.

Reis S21 FE de depolamada sorun yaşıyor musun çünkü ben daha önce hep fotoğraflarımı hafız kartına kaydettim şimdi ise S21FE kopyalayacağım depolamada sorun yaşar mıyım?

Yenilenmiş almayın. 2.el alın.

Dostum telefonu geçen yaz sonunda almıştım şu anda 105 GB civarı kullanmışım.

Telefonda 128 GB hafıza var gereksiz videoları vs temizlesem, fotoğrafları internete yedeklesem asla depolama sıkıntısı çekmem. Yedeklemediğim halde problem yok şu anda.

S21FE al bataryası 120 Hz ve aktif kullanım yaparsan 1 günü çıkarmıyor onun dışında eksiksiz kamerası harika bir telefon.

Yenilenmiş cihaz almanızı asla önermem. 2.el bakmanızı öneririm. S21 FE daha iyi bir tercih olur.

S21 FE hafıza kartı desteği var, kullanıyorum.

S21 FE 5G de hafıza kartı desteği var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…