Galaxy S21 Pil Değişimi

Hocam kapağı yapıştırcı ile yapıştırmayın. Çift taraflı kasa kapak bandı ile yapıştırın.
daha önce tamir ettirdiğim telefonları telefoncu onunla yapıştırdı diye kullanakta sakınca görmemiştim, çok fark eder mi bantlar?

Hocam bunun için bildiğim kadarıyla bir multimetre ile test yapabiliyorsunuz. Ayrıca şarj ederken MAH ölçen usb cihazlarla da kaç Mah kapasiteye düştüğünü de görebilirsiniz.
lazım olur diye çinden almıştım daha yeni, akşam deneyeyim hocam

daha önce tamir ettirdiğim telefonları telefoncu onunla yapıştırdı diye kullanakta sakınca görmemiştim, çok fark eder mi bantlar?
Sonuçta fabrika telefonu üretirken bant kullanıyor. Sebebide şu siz telefonu yapıştırdınız bir sorun çıktı diyelim tekrar açmak problem olabiliyor.

Endişelendiğim konu sonuçta 4. yılına girmiş bir telefon ve piller bu sürede beklerken ömür kaybetmiş midir, yeni pil diye alıp tekrar sorunlu telefon kullanmak istemiyorum açıkçası.
Samsung S21 üretilir üretilmez Woyax firması da pilleri üretmeye başlamamıştır herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…