3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.025 Makaleler 2 Çözümler 4 16 Şubat 2024 #21 Hakan_SS dedi: Yuzu gibi emulatörleri kullanamaz. Çerçeve kalınlığını görmediniz galiba. Genişletmek için tıkla... Emülatörü kullanıp kullanmayacağını bilmiyoruz, sırf bunu sebep gösteremezsiniz. Telefonu gördüm, çerçeveleri kalın değil demiyorum zaten.
Hakan_SS dedi: Yuzu gibi emulatörleri kullanamaz. Çerçeve kalınlığını görmediniz galiba. Genişletmek için tıkla... Emülatörü kullanıp kullanmayacağını bilmiyoruz, sırf bunu sebep gösteremezsiniz. Telefonu gördüm, çerçeveleri kalın değil demiyorum zaten.
Hakan_SS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2017 Mesajlar 1.758 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #22 Borsa Sincabı dedi: Emülatörü kullanıp kullanmayacağını bilmiyoruz, sırf bunu sebep gösteremezsiniz. Telefonu gördüm, çerçeveleri kalın değil demiyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Ben naçizane fikrimi söyledim. Konu sahibi çözümler tercihini yapar.
Borsa Sincabı dedi: Emülatörü kullanıp kullanmayacağını bilmiyoruz, sırf bunu sebep gösteremezsiniz. Telefonu gördüm, çerçeveleri kalın değil demiyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Ben naçizane fikrimi söyledim. Konu sahibi çözümler tercihini yapar.
3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.025 Makaleler 2 Çözümler 4 16 Şubat 2024 #23 @Hakan_SS bu arada emülatorleri neden kullanamıyor hocam? Merakımdan soruyorum.