Galaxy S22 için One UI 6.0 güncellemesi yapılmalı mı?

Muxof0

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Aspire 5739G
Meslek
Öğrenci
Hocalarım sonunda beklenen One UI 6.0 güncellemesi yayınlandı. Ama bu noktada dikkatli olmak gerek çünkü pek çok kişi güncellemenin stabil olmadığını ve problemlerin düzeltilmeden güncellemenin yapılmamasını söylüyor.

Bu konu altına deneyimlerinizi yazmanızı istiyorum.

Teşekkürler.

Ya da yükleyip diğer arkadaşlara yardımcı olayım render tarafında falan da işlemci performansına bakarım

Hocam bundan önceki güncelleme hangi tarihte gelmiş?
Konudan alakasız da benim için önemli normalde bana da gelmeliydi ama son güncelleme 25'inde gelmiş yine 25i mi bekliyorlar acaba🤔

Ben güncellemeyi yaklaşık bir saat önce yaptım başta cihaz kendine gelene kadar biraz kastı sonrasında düzeldi, şu anlık gözlemlemeye devam ediyorum bir sorun yok gibi duruyor.

Arkadaşlar belirtmem gerekir ki ikonlar bariz şekilde büyütülmüş önceki haline alıştığım için gözüme tuhaf geldi ama zamanla alırışırım. Onun haricinde quick panel değişmiş hoş ama tuhaf geldi dediğim gibi. Normalde yandan geri gitmek için kaydırdığınızda arkaplansız bir ok gözükürken şimdi büyük bir ok olmuş ben eski halini daha çok beğeniyordum. Onun haricinde gayet stabil bir sorunla karşılaşmadım.

Uygulamadan çıkma animasyonu daha yumuşak güzel bir hal almış

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı