Galaxy S22 vs POCO X6 Pro vs Realme GT2 Pro

iRlvua

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Bu cihazlardan hangisini almalıyım? Pek oyun oynamıyorum, sosyal medyada kullanmıyorum. Günlük kullanımda donma, takılma olmasın ve müzik dinlerken kablolu veya kablosuz güzel bir ses kalitesi verebilsin. Bunun dışında bir beklentim yok.

Bataryada s22 üzer. Poco x6 pro günlük kullanım için alınır mı bilmem bence alınmaz. Batarya sorunsa sizin için gt2 pro.

S22 batarya yönünden sıkıntılı, Poco X6 pro altını çiziyorum tek vasfınız oyunsa alınır. Realme Gt 2 pro üzmez hiç bir konuda.

Samsung almanızı tavsiye ederim ama S23FE aralarından Samsung en sıkıntısız olanı yazılım konusunda. kamerası bu fiyat bandında iyi ben 17bine aldım s23fe

S22 al ama pil çok yetmeyebilir yoğun biriysen günde 2 kere takman gerek az kullanan veya normal biri için yeterli.
Yoğun birisi değilim çoğunlukla bilgisayardayım zaten telefona 2-4 saat belki bakıyorumdur gün içinde muhtemelen s22 alacağım bunlar dışında farklı bir cihaz önerisi varsa onada açığım

Yoğun birisi değilim çoğunlukla bilgisayardayım zaten telefona 2-4 saat belki bakıyorumdur gün içinde muhtemelen s22 alacağım bunlar dışında farklı bir cihaz önerisi varsa onada açığım
O zaman telefonla gündelik kullanım, aramalar, yt, wp ve sosyal medya kullancaksan alabilirsin. Kamerasıda tatmin eder.

O zaman telefonla gündelik kullanım, aramalar, yt, wp ve sosyal medya kullancaksan alabilirsin. Kamerasıda tatmin eder.
S22 alabilirsin yani düşünmeden.

S22 alabilirsin yani düşünmeden.
Bataryası sıkıntı çıkarmıcaksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…