Galaxy S23 FE alınır mı?

candan9

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz gibi S23FE tanıtıldı. Çeşitli indirimler ve telefon takası ile 11.500 liraya kadar düşüyor bu telefonun fiyatı, sizce almak mantıklı mı yoksa mart ayına kadar bekleyip yeni tanıtılan telefonlardan almak mı daha cazip? Fikirlerinizi bekliyorum. Şu an kullandığım ve takaslamayı düşündüğüm cihaz Galaxy a52.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz gibi S23FE tanıtıldı. Çeşitli indirimler ve telefon takası ile 11.500 liraya kadar düşüyor bu telefonun fiyatı, sizce almak mantıklı mı yoksa mart ayına kadar bekleyip yeni tanıtılan telefonlardan almak mı daha cazip? Fikirlerinizi bekliyorum. Şu an kullandığım ve takaslamayı düşündüğüm cihaz Galaxy a52.
Mart ayında doların kaç olacağı belli değil. Bence takas etmeye değer diye düşünüyorum her yönden üstün cihaz sonuçta. En kötü seneye çıkacak telefon çok hoşunuza giderse gene takas yöntemiyle uyguna alırsınız belki.

Hocam ben Samsung almayın İphone 12 veya 11 almak daha mantıklı.

Cevaplarınız için teşekkür ederim, daha güncel bir cihaz almayı düşünüyorum. S23 ile arasında 9-10 bin liralık bir fark oluşuyor, bütçe yeterli olsa düşünmez direkt olarak S23 alırdım. Bu arada oyun oynamıyorum, kamera ve pil benim için çok önemli.

Bende var çok iyi bir cihaz fiyatına göre Snapdragon 8 gen 2 manyak gibi.

Hocam iOS takıntınız yoksa bunlar çok kazık.
Fıkralarla Türkiye gibi bir entry.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı