Galaxy S23 için One UI 6 beta yüklenebilir mi?

burakdrs

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Serbest Mesleque
Başlıkta belirttiğim gibi IPhone'dan Samsung'a geçtim iOS 17 beta yükler gibi yükleyebilir miyiz, silmek istediğimizde nasıl silebiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Almanya, ABD ve Güney Kore için mevcut şu an sadece. Root atarak sideload yaparak yükleyebilirsiniz ancak bütün verileriniz silinir, ek olarak daha beta olduğu için cihaz brick olabilir. XDA'dan araştırabilirsiniz ama yapmanızı tavsiye etmem. Zaten 1-2 ay içinde gelecek güncelleme. Ayrıca S23 gibi yeni bir cihaza root atmanızı da tavsiye etmem şahsen, hem garanti dışı kalacak cihazınız hem de Knox patlayacağı için Samsung Pass vs kullanamazsınız.

Yeni cihaza root atmam zaten. Samsung Members'tan yükleniyormuş ama göremedim, konu açayım dedim. Bilgi için sağ ol hocam.

Yeni cihaza root atmam zaten. Samsung Members'tan yükleniyormuş ama göremedim, konu açayım dedim. Bilgi için sağ ol hocam.

Samsung memberstan yükleniyor zaten de dediğim gibi sadece 3 ülkede açık beta programı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…