Galaxy S23 ne zaman One UI 7.0 güncellemesi alacak?

Emofisör

Hectopat
Yer
Çorum
Daha fazla  
Meslek
Avukat Sekreteri
Merhaba, nisan ayının başında S24 ve S23 modellerine geleceği hakkında bir öngörü sunuldu lakin nisan ayının son haftalarına giriyoruz, net olarak bir tarih yok mu şu günde gerçekten gelecek diye? Her gün her saat yazılım güncelleme kısmına girip reload atmaktan yoruldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anlık net bir tarih yok fakat yakın zamanda gelecektir hocam. Normalde şimdiye kadar gelmesi öngörülüyordu fakat bir sorun olduğundan dolayı dağıtım durdurulmuştu.

Gelse cidden iyi olur insanın kafasını bulandırıyorlar.

Hocam bende yaklaşık 2 ay öncesine kadar kullanıyordum Samsung'u, son zamanlarda güncellemeleri çok geç vermeye başladılar maalesef. Diğer tüm telefonlar Android 15'i almışken şirketin daha 1 yılık amiral gemilerinde bile Android 14 var halen. Şu an kullandığım Nothing Phone 1'de bile Android 15 varken Samsung'un bu kadar geciktirmesi hoş değil. Umarım çekidüzen verirler kendilerine.

Hocam bende yaklaşık 2 ay öncesine kadar kullanıyordum Samsung'u, son zamanlarda güncellemeleri çok geç vermeye başladılar maalesef. Diğer tüm telefonlar Android 15'i almışken şirketin daha 1 yılık amiral gemilerinde bile Android 14 var halen. Şu an kullandığım Nothing Phone 1'de bile Android 15 varken Samsung'un bu kadar geciktirmesi hoş değil. Umarım çekidüzen verirler kendilerine.
Cins cins işler ne denilir ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı