MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.220 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. Perşembe 06:13 #1 Bu sabah itibarıyla Samsung, Galaxy S23 serisi için One UI 8 güncellemesini Avrupa ülkelerinde dağıtmaya başladı. Son düzenleyen: Moderatör: Perşembe 09:38
Bu sabah itibarıyla Samsung, Galaxy S23 serisi için One UI 8 güncellemesini Avrupa ülkelerinde dağıtmaya başladı.
TheEmrys7 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 10:18 #2 Güncelleyelim bakalım çok fazla bir yenilik olmasa da.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.693 Makaleler 18 Çözümler 440 Yer Valisiz Vilayet! Perşembe 11:23 #3 An itibariyle S23 Ultra cihazıma güncelleme gelmiş bulunuyor. Ancak hemen yüklemeyeceğim, biraz gözlemek istiyorum.
An itibariyle S23 Ultra cihazıma güncelleme gelmiş bulunuyor. Ancak hemen yüklemeyeceğim, biraz gözlemek istiyorum.
TheEmrys7 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 11:30 #4 TheEmrys7 dedi: Güncelleyelim bakalım çok fazla bir yenilik olmasa da. Genişletmek için tıkla... Güncelledim, aslında OneUI 7.1 deseler daha iyi olurmuş
TheEmrys7 dedi: Güncelleyelim bakalım çok fazla bir yenilik olmasa da. Genişletmek için tıkla... Güncelledim, aslında OneUI 7.1 deseler daha iyi olurmuş
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.220 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. Perşembe 11:38 #5 TheEmrys7 dedi: Güncelleyelim bakalım çok fazla bir yenilik olmasa da. Genişletmek için tıkla... Asıl yeniliği One UI 8.5'da bekliyoruz bakalım.
TheEmrys7 dedi: Güncelleyelim bakalım çok fazla bir yenilik olmasa da. Genişletmek için tıkla... Asıl yeniliği One UI 8.5'da bekliyoruz bakalım.
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.386 Makaleler 1 Çözümler 11 Perşembe 13:48 #6 One UI 7'deki gibi olmasında dağıtım yeter.
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.220 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. Perşembe 14:02 #7 mardzic dedi: One UI 7'deki gibi olmasında dağıtım yeter. Genişletmek için tıkla... Genel olarak Türkiye’ye güncellemeler oldukça geç dağıtılıyor. Mesela S24 Ultra’ya güncelleme diğer ülkelere gelmesine rağmen Türkiye’ye geç geldi. Bu nedenle güncelleme sıkıntısı yaşamamak için şahsen CSC değiştirmelerini daha mantıklı buluyorum.
mardzic dedi: One UI 7'deki gibi olmasında dağıtım yeter. Genişletmek için tıkla... Genel olarak Türkiye’ye güncellemeler oldukça geç dağıtılıyor. Mesela S24 Ultra’ya güncelleme diğer ülkelere gelmesine rağmen Türkiye’ye geç geldi. Bu nedenle güncelleme sıkıntısı yaşamamak için şahsen CSC değiştirmelerini daha mantıklı buluyorum.