One UI 6 ile yeniden gelen bir yazılım ile beraber cihaz hayalet ekran sorunuyla karşı karşıya kalıyor. Sadece ben değil birçok kişi yaşamış, dikkat edin.
Eğer ki hayalet ekrana sebep olan ekran bir süre gelmezse hayalet ekran düzeliyor ama uzun süre ekranda olan şeyler (Bildirim ikonları gibi) cihazda ciddi yanıklara sebep olabilir.
IOS 17 ile telefonlarda neler neler çıktı. Sadece hayalet ekrandan dolayı Samsung'a laf etmeniz bu konuda ne kadar bilgisiz olduğunuzu gösteriyor zaten.
One UI 6 ile yeniden gelen bir yazılım ile beraber cihaz hayalet ekran sorunuyla karşı karşıya kalıyor. Sadece ben değil birçok kişi yaşamış, dikkat edin.
Eğer ki hayalet ekrana sebep olan ekran bir süre gelmezse hayalet ekran düzeliyor ama uzun süre ekranda olan şeyler (bildirim ikonları gibi) cihazda ciddi yanıklara sebep olabilir.
Şu ekran yanması muhabbeti çok lanet bir şeydir. 2 dk bir şey okursunuz, sonra film izlemek istersiniz. Filmin üstünde yazılar yazıyordur. LG G5 ile bu sorunu uzun bir süre yaşadım. Eğer böyle bir ihtimal bile varsa yaklaşmayın arkadaşlar. Kullanım zevki çöp oluyor adeta.
Eğer ki hayalet ekrana sebep olan ekran bir süre gelmezse hayalet ekran düzeliyor ama uzun süre ekranda olan şeyler (Bildirim ikonları gibi) cihazda ciddi yanıklara sebep olabilir.
1 güne gerek yok 10 dk serin bir yerde ekran kapalı beklesin düzelir muhtemelen (en azından LG tarafında durum böyle idi). Yanığın şiddetine de bağlı tabii.