E Enes tkl Decapat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 373 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #51 desperatis dedi: Şuan OneUI 6 da belirgin bir sorun yok. 1-2 haftaya 6.1 güncellemesi gelecek muhtemelen. O zaman da güncelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ghost screen yaşayan kişiler olmuş ya ,o yüzden tedirginim.
desperatis dedi: Şuan OneUI 6 da belirgin bir sorun yok. 1-2 haftaya 6.1 güncellemesi gelecek muhtemelen. O zaman da güncelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ghost screen yaşayan kişiler olmuş ya ,o yüzden tedirginim.
desperatis Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 460 1 Şubat 2024 #52 Enes tkl dedi: Ghost screen yaşayan kişiler olmuş ya ,o yüzden tedirginim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam öyle sorunlar yaşayan oldu ama ben her güncellemeyi ilk gün yapıp kullanıyorum bir sorun yaşamadım. O bahsedilen ekran koruma özelliğinin 6.1 de geleceği söyleniyor zaten en iyisi direkt 6.1 e geçin.
Enes tkl dedi: Ghost screen yaşayan kişiler olmuş ya ,o yüzden tedirginim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam öyle sorunlar yaşayan oldu ama ben her güncellemeyi ilk gün yapıp kullanıyorum bir sorun yaşamadım. O bahsedilen ekran koruma özelliğinin 6.1 de geleceği söyleniyor zaten en iyisi direkt 6.1 e geçin.