Luzz Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #11 Mağazada eski telefonunuz için daha iyi bir fiyat teklif edebilirler, bence gidip bir deneyin. Benim 7 yaşındaki Note 8 için 7K teklif etmişlerdi, o zamanki piyasası 3K bile değildi.
Mağazada eski telefonunuz için daha iyi bir fiyat teklif edebilirler, bence gidip bir deneyin. Benim 7 yaşındaki Note 8 için 7K teklif etmişlerdi, o zamanki piyasası 3K bile değildi.
emre.ylgdn Megapat Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 178 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #12 Mert Şahan İLHAN dedi: Öğrenci olarak giriş yap ve ayrıca üstüne 8000TL'lik hediye çeki veriyor. Onlada kulaklık saat al Eki Görüntüle 2194598 27 de S23'ü sayıyor Ayrıca S23 için S24'e geçiş kampanyası vardı mailini bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Evet varmış ama nisan sonu gelmiş mail. Kaçırmışım, kod çalışmıyor. Gerçi Snapdragon'dan exynosa geçmek istemiyorum.
Mert Şahan İLHAN dedi: Öğrenci olarak giriş yap ve ayrıca üstüne 8000TL'lik hediye çeki veriyor. Onlada kulaklık saat al Eki Görüntüle 2194598 27 de S23'ü sayıyor Ayrıca S23 için S24'e geçiş kampanyası vardı mailini bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Evet varmış ama nisan sonu gelmiş mail. Kaçırmışım, kod çalışmıyor. Gerçi Snapdragon'dan exynosa geçmek istemiyorum.
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.243 Çözümler 3 Yer İstanbul 14 Mayıs 2024 #13 emre.ylgdn dedi: Evet varmış ama nisan sonu gelmiş mail. Kaçırmışım, kod çalışmıyor. Gerçi Snapdragon'dan exynosa geçmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben geçtim hiç bir farkı yok hatta daha seri.
emre.ylgdn dedi: Evet varmış ama nisan sonu gelmiş mail. Kaçırmışım, kod çalışmıyor. Gerçi Snapdragon'dan exynosa geçmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben geçtim hiç bir farkı yok hatta daha seri.
emre.ylgdn Megapat Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 178 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #14 Mert Şahan İLHAN dedi: Ben geçtim hiçbir farkı yok hatta daha seri. Genişletmek için tıkla... Ben de güncel kalmak istiyorum ama işte Exynos ile alakalı yapılan yorumlardan dolayı pek yanaşasım gelmiyor.
Mert Şahan İLHAN dedi: Ben geçtim hiçbir farkı yok hatta daha seri. Genişletmek için tıkla... Ben de güncel kalmak istiyorum ama işte Exynos ile alakalı yapılan yorumlardan dolayı pek yanaşasım gelmiyor.
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.243 Çözümler 3 Yer İstanbul 14 Mayıs 2024 #15 emre.ylgdn dedi: Ben de güncel kalmak istiyorum ama işte Exynos ile alakalı yapılan yorumlardan dolayı pek yanaşasım gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Bence sadece kötü yorumlar var iyi yorumları kimse yazmıyor. 2 arkadaş S24'e geçtik daha fazla ekran süresi alıyoruz.
emre.ylgdn dedi: Ben de güncel kalmak istiyorum ama işte Exynos ile alakalı yapılan yorumlardan dolayı pek yanaşasım gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Bence sadece kötü yorumlar var iyi yorumları kimse yazmıyor. 2 arkadaş S24'e geçtik daha fazla ekran süresi alıyoruz.