Galaxy S24 Ultra vs S24+

MansaKura

Centipat
Makaleler
14
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-
Meslek
Hidrolik&Pnömatik Uzmanı, Satış danışmanı
Herkese selamlar öncelikle. Şu anda kullandığım telefonum olan iPhone 14 Pro cihazımı batarya, ekran ve artan iPhone fiyatları yüzünden değiştirmek istiyorum. Cihazı 52.000-53.000TL bandında bir fiyata satmayı düşünüyorum fakat bir iki çekincem ve sorum var. Öncelikle eskiden Android kullanmış biriyim fakat iPhone 11 serisinden beri iOS kullanıyorum ve Android arayüzünün bu denli değişmesi ile uyum sağlayabilir miyim bilemiyorum. Kullandığım elektronik cihazları genel olarak 2. elden satıp üstüne bir miktar para ekleyip daha yeni veya güçlülerini alırım ve bu konuda da iPhone kesinlikle tartışmasız önde fakat şu an bulunduğum durumda benim için IPhone'ların tek artısı bu. Sizlere sorum S24 Ultra alıp üstüne 8.000TL civarı bir para vermek mantıklı mı yoksa S24+ alıp üstüne kalan parayla masraf yapmadan kulaklık, adaptör, kılıf gibi ürünleri mi almalı? S24+ ve S24U haricinde kesinlikle cihaz düşünmüyorum. Şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim.

S24 Ultra al geç düşünmene gerek yok. Tasarım, güç olarak her türlü S24+ modelinden önde.

S24 Ultra al geç düşünmene gerek yok. Tasarım, güç olarak her türlü S24+ modelinden önde.

Gündelik sıradan bir kullanıcı için bu denli fiyat farkına değer mi hocam?

Gündelik sıradan bir kullanıcı için bu denli fiyat farkına değer mi hocam?

Bende gündelik kullanıcıyım yurt dışı S23 kullanıyorum 2 haftadır genelde 2-3 saatten fazla kullanmam o yuvarlak köşeli tasarım oyun oynarken serçe parmağımı acıtıyor, elim sıcak olduğunda kayıyor ve telefonun düşmesine sebep oluyordu. Şu an ekranı düşüp durduğundan kırık
Keşke S23 alacağıma S22 Ultra alsaydım deyip duruyorum.
Bence sırf tasarımı yüzünden bile bu farka değer.

Mağazada elinize alıp bir bakarsınız eğer tasarım sizin için etkense ama günlük kullanıcı için fazladan 8 bin TL vermenin manası yok. S24+ almanız daha mantıklı. Üstüne kulaklık falan da alırsınız. Günlük kullanıcı için değer bir fark yok arada.

Tasarımı gerçekten hoşuma gitti yalan söyleyemem, kaba durması beni cezbetti. Açıkçası Ultra modeline biraz daha yakınım fakat dediğim gibi tasarım harici kullanışta bir fark yaratmayacaksa özellikle de batarya konusunda kesinlikle Plus modelini tercih edeceğim sanırım.

Ben günlük kullanıcı için Plus modelini öneririm. Ciddi bir fark olarak bir tek kamerayı sayabiliriz sanırım. Zaten S24+'ın kamerası da çok iyi. Bence S24+ tercih edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…