Galaxy S24 Ultra'dan iPhone 15 Pro'ya geçmek mantıklı mı?

İşlemci olarak düşüş yapmaz en azından.

İşlemcide ufak tefek düşüş beni etkilemez. Oyun falan oynamıyorum zaten sadece fotoğraf çekip sosyal medya kullanıyorum. Tek tereddütüm kamera ve batarya tarafı.

Ana kamera kafa kafaya gerisinde kaybın olur özellikle raw için 24 Ultra daha versatil. Video çekmezseniz bence eksiye gidiş olur. S24 Ultra ekran yansıma önleyicisiyle birlikte güneşli havada yapacağınız çekimler ve editleme işlerinde de S Pen ile fotoğrafçılıkta bence daha iyi bir seçim. 23 Ultradan 15 Pro Max geçen biri olarak söylüyorum.

15 Pro Max'ten memnun musunuz peki? S24 Ultra her ne kadar daha iyi olsa da ergonomi olarak öyle değil. Köşeli yapısı ellerimi acıtıyor dediğim gibi.

15 Pro Max'ten memnun musunuz peki? S24 Ultra her ne kadar daha iyi olsa da ergonomi olarak öyle değil. Köşeli yapısı ellerimi acıtıyor dediğim gibi.

Apple, Samsung veya diğer firmalar gibi kameraya yapay zeka eklentisini çok karıştırmıyor. Ne görüyorsan onu almanı istiyor daha gerçekçi fotoğrafçılık deneyimi sunuyor ki temelinde fotoğraf aslında budur ne görüyorsan onu alman gerekir. Samsung ve diğer firmalarda üzerine yapılan yapay zeka eklenti işi farklı ve fotoğraftan uzak boyuta taşıyor. Bu yüzden de Zoom'u Samsung'a kıyasla iyi değil 5X dahilinde de muazzam işler yapıyor diyemem ama ana kamera olarak beni üzmedi. Eğer sizin amacınız gerçek fotoğrafçılık ne görüyorsam onu alayımsa gayet iyi. Ergonomi olarak da gayet memnunum büyük olmasına rağmen 23 ultraya göre çok daha rahat bir tutumu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…