Hayır bir de konu açmaya değecek nasıl bir yakınlık görürsün ki? Herhangi bir karşılaştırma sitesinde 30 saniye göz gezdirsen her konuda bariz daha iyi olduğunu görürsün detaya girmeye bile gerek yok. Rakip bile değiller yani...
Geekbench skorları iPhone 13 ve S23 ekte. Kamerası daha kötü olacaktır muhtemelen, daha stabilde olmayacaktır, IP13 ile S23 çok kıyaslandı ve S24 aslında S23 Exynos 2400 Edition olduğu için kıyaslanması çok normal, gidip de iPhone 15 ile kıyaslanacak hali yok.
iPhone 13 daha iyi gündüz fotoğraf çekimine ve video çekimine sahip olacak S24'ten, eğer Exynos sıkıntılı olursa veya da performansı 8 gen 2'ye 8 gen 3'ten daha yakın olursa, CPU suda daha iyi olacak. Geekbench 6 skorları;
Arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır Oppo a52 kullanıyorum bütçem en fazla 40bin TL bandına çıkıyor Samsung s24plus (256gb) ve iPhone 13 (256gb) arasında çok kararsız kaldım iPhone'a geçmek için hiçbir sebebim yok fakat nedense iPhone'a geçmek istiyorum sizin tercihiniz hangisi olurdu?
Çünkü bildiğimiz gibi android ler 2-3 yıldan sonra kasma başlıyor fakat iPhone ler rahatlıkla çalışıyor almışken bi 6-7 yıl kullaniyim diyorum
Amiral Android alıp 2 yıl sonra kasıyor diyen telefondan anlamıyordur. Genel olarak bunu diyenler çan çin çon markalar ya da A20 serisi falan gördükleri için ezberden sallıyorlar.
S24+ hiçbir şekilde kıyas bile almaz Iphone 13 ile, yakından uzaktan yukarıdan aşağıdan sağdan soldan çaprazdan beşinci boyuttan yine kıyas almaz.
iPhone 13 ilk 2 seneden sonra prize bağlı yaşarsınız. Ses olarak S24 daha modern. Kamera olarak daha ağırlıklı S24 önde. S24 daha güçlü ve uzun süre güncelleme alacak, ekranı daha iyi. S24 iPhone 15'in dengi. iPhone 13 söz konusu değil ama iOS istiyorsanız iPhone 13'te kötü bir cihaz değil.
Ekran? Exynos 2400? RAM? Batarya? Kamera? Güncellik? Kullanım desteği? Daha iyi teknoloji? Bariz bir ezicilik mevcut. iPhone 13 almak için ya felaket bir iOS fanı olmak ya da sadece iOS işletim sistemi istemek gerekir.
iPhone 13 ilk 2 seneden sonra prize bağlı yaşarsınız. Ses olarak S24 daha modern. Kamera olarak daha ağırlıklı S24 önde. S24 daha güçlü ve uzun süre güncelleme alacak, ekranı daha iyi. S24 iPhone 15'in dengi. iPhone 13 söz konusu değil ama iOS istiyorsanız iPhone 13'te kötü bir cihaz değil.
Ekran? Exynos 2400? RAM? Batarya? Kamera? Güncellik? Kullanım desteği? Daha iyi teknoloji? Bariz bir ezicilik mevcut. iPhone 13 almak için ya felaket bir iOS fanı olmak ya da sadece iOS işletim sistemi istemek gerekir.
Beğenecektim, sonra 747 beğenin varmış o yüzden bozmama kararı aldım. Boeing 747 <3
Güncel fiyatlarıyla neredeyse 24+ ile aynı fiyatta 13, daha da beter farklar var. QHD ekran, 45W şarj, 12 RAM.