Galaxy S24 vs iPhone 14

Bütçe
35000-45000 TL

Yook

Centipat
Daha fazla  
Yakın zamanda telefon alacağım. Başlıkta belirttiğim iki telefon arasında kaldım. Normalde hep Android telefon kullandığım için IOS'u deneyesim var. 14'ün ekranı 60Hz fakat bunun beni çok rahatsız edeceğini sanmıyorum. Kimi arkadaşım iPhone'ların daha uzun ömürlü olduğunu ve Android'e göre çok daha stabil olduğunu ve iPhone almam gerektiğini, kimi arkadaşım iPhone'ların o kadar para etmeyeceğini S24'ün daha uzun yıllar güncelleme alacağını bu yüzden S24 almam gerektiğini söylüyor. Sizce hangi telefonu almalıyım?

S24 daha iyi tercih olacaktır. Orta segmentlerde eskime olur kısa sürede. Bahsettiğimiz cihazlarda olmaz.

Android'den şaşmam. Bütçenizde S24'e yeterlidir.

s24 daha güçlü ve daha bütçe dostu benim fikrim ve kamerasıda galiba 8K ya kadar çekim yapayabiliyordu çözünürlük kaliteside yeterince iyi bence s24 almalısın.

Zaten yeni Android cihazları eskisi gibi değil. iPhone ile aynı seviyede hatta daha yüksek seviyede çalışıyor.

s24 daha güçlü ve daha bütçe dostu benim fikrim ve kamerasıda galiba 8K ya kadar çekim yapayabiliyordu çözünürlük kaliteside yeterince iyi bence s24 almalısın.
Kamerası 8K 30FPS video kaydediyor. Bakmayın 30 FPS'e 4K ile 120FPS video çekebilir.

Zaten yeni Android cihazları eskisi gibi değil. iPhone ile aynı seviyede hatta daha yüksek seviyede çalışıyor.

Kamerası 8K 30FPS video kaydediyor. Bakmayın 30 FPS'e 4K ile 120FPS video çekebilir.
4k 120fps çok manyak birşey İ15 bile maximum 4K desteği veriyor videoda çok manyak bir telefon ve fiyatı çok aşırı uygun.

S24 çok daha iyi ve uzun ömürlü, yine iPhone 14'den daha ucuz olan S24 Plus'ı almanı öneririm. Birçok özelliği S24'den daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…