Galaxy S24 vs Xiaomi 14

AegisNMA

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, bu iki telefon arasından hangisi daha iyi? Fiyat önemsenmeden soruyorum. Samsung One UI 8 ile bayağı bir performans kazanmış ve Exynos sorunları S24’te çözülmüş deniliyor. HyperOS’ten kaynaklı olarak Xiaomi 14 hiç cazip gelmiyor. Sizce hangisi daha iyi?

Xiaomi 14 yurt dışı cihazı almadıkça burada alınmasının hiçbir mantığı yok, 47k fiyatlarına satılıyor. S24 çok daha mantıklı. Hatta S24 FE de düşünebilirsin. İkisi arasından net S24.

Exynos 2400 de işini görür.

S24 FE kullanıyorum.
Ağır işler yapmıyorsan S24 FE çok ideal bir telefon.
Genelde Xiaomi kullanırken chrome sekmelerinin kendi kendine sıfırlanması beni deli ederdi fakat Samsung yazılımı farkını belli ediyor ve bu tarz problemlerle karışılaşmıyorum.

Xiaomi HyperOS ile daha akıcı duruyor fakat kendim deneyimlemedim. Malum önceki telefonum M3 Pro MIUI 14 sonrasında güncelleme almamıştı.
(Sadece akrabalarımın telefonlarında ayar yaparken kısa süreli deneyimlediğim zamanlar var)

Ayrıca Samsung telefonlar malzeme kalitesi ve kalite hissiyatı bakımından ağır bir fark ile önde.

S24 alın geçin. Hatta bütçe artabilirse S24+ bile alabilirsiniz.

Herkese merhaba, bu iki telefon arasından hangisi daha iyi? Fiyat önemsenmeden soruyorum. Samsung One UI 8 ile bayağı bir performans kazanmış ve Exynos sorunları S24'te çözülmüş deniliyor. HyperOS'ten kaynaklı olarak Xiaomi 14 hiç cazip gelmiyor. Sizce hangisi daha iyi?

Kağıt üzerinde donanım yönde her ne kadar 14 önde olsa da yazılım konusunda ve kalite konusunda ben Xiaomi önermiyorum. S24 daha mantıklı. Fakat bütçe yükselirse kesinlikle S25 öneririm. Özellikle oyun için düşünüyorsan. Performans yönde ve diğer özellikler konusunda S25 daha iyi fiyatını da hak ediyor.

Zira S24 FE kullanıyorum. Oyunlarda bile güzel performansı var. Fakat ısınma konusuna ne yazık ki denildiği gibi ısınmadan dolayı da ekstra batarya performansı düşmekte.. Aşırı ısınma Apple da gördüğüm gibi ısınmalar olmadı. Fakat Snapdragon ısınma konusunda bariz farkla daha iyi.

Kağıt üzerinde donanım yönde her ne kadar 14 önde olsa da yazılım konusunda ve kalite konusunda ben Xiaomi önermiyorum. S24 daha mantıklı. Fakat bütçe yükselirse kesinlikle S25 öneririm. Özellikle oyun için düşünüyorsan. Performans yönde ve diğer özellikler konusunda S25 daha iyi fiyatını da hak ediyor.

Zira S24 FE kullanıyorum. Oyunlarda bile güzel performansı var. Fakat ısınma konusuna ne yazık ki denildiği gibi ısınmadan dolayı da ekstra batarya performansı düşmekte. Aşırı ısınma Apple da gördüğüm gibi ısınmalar olmadı. Fakat Snapdragon ısınma konusunda bariz farkla daha iyi.

Hocam şu an S24 kullanıyorum en çok Xiaomi 14 ile kıyaslanıyordu merak ettim sizlerin de fikirlerini yaklaşık bir haftadır bende telefon ve açıkçası çok başarılı bir cihaz olmuş her yönden Exynos'u ne kadar zorlasamda oyunlarda ısınmıyor en basitinden Fortnite'ı 120 FPS'te oynarken dropsuz harika bir performans alıyorum ve cihaz ısınmıyor ben tercihimden dolayı mutluyum bence harika olmuş S24.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı