Galaxy S3 com.google.provision virüsünü kaldırma

waitdeath

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba,
Geçen gün bir S3 telefon buldum. Telefon rootluydu. KingRoot'u kaldırdıktan sonra Play Protect 30 saniyede bir com. Google. Provision yazılımı hatası verdi. Antivirüs bu yazılımı tespit edip kaldırsabile yazılım her silindiğinde aktif oldu. Sıfırlansa dahi bu virüs telefondan çıkmadı. Size sorum şu;
com.google.provision nedir?
Nasıl kaldırabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Geçen gün bir S3 telefon buldum. Telefon rootluydu. KingRoot'u kaldırdıktan sonra Play Protect 30 saniyede bir com. Google. Provision yazılımı hatası verdi. Antivirüs bu yazılımı tespit edip kaldırsabile yazılım her silindiğinde aktif oldu. Sıfırlansa dahi bu virüs telefondan çıkmadı. Size sorum şu;
com.google.provision nedir?
Nasıl kaldırabilirim?
Onun eleme biraz zor olabilir. Bir komut dosyası olarak çalışıyor gibi diğer apps yaptığınız gibi Com.google.provision kaldıramazsınız. Ayrıca Fabrika ayarlarını sıfırlamak için bağışıklık olacak gibi görünüyor. Her zaman olduğu gibi kendi indirilen uygulamalar kurtulabilirsiniz iken, bu enfeksiyonu ortadan kaldırmak için anti-malware yazılımı edinmek ihtiyacınız olacak. Senin Android ile uyumlu bir bulmak ve bilgisayarınızı tarayın. Bu tehdit gerçekten bulunan ise, tanımlamak ve ondan kurtulmak güvenlik uygulaması gerekir. Garip davranışlar fark etmeye devam ederseniz, enfeksiyon hala mevcut olabilir ve eleme işlemi başarısız oldu. Aygıt çizme içinde güvenlikte tarz ve işlemi yine gösteri deneyin.

Kaynak:Com.google.provision Kaldır

Telefona ESET kurup taratın tespit edilirse root olmadan silebiliyorsa siler. Eğer silinmiyorsa root atıp tekrar taratıp silin veya root atmak yerine cihaza sıfırdan orijinal ROM atın.

Root atmak için ise harici uygulamalar kullanmayın. Bilgisayardan Odin ile veya güvenilir bir şekilde temiz atın.

Benim tavsiyem normal şekilde silinmezse orijinal ROM kurmanızdır. ROM kurmadan önce IMEI numaranızı da yedekleyin ne olur ne olmaz diye.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı