Galaxy S3 CyanogenMod Kurunca İmei Siliniyor

OATuncturk

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul-Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba herkese. Başlıkta belirttiğim gibi Samsung Galaxy S3 telefonum var. Daha önce defalarca CyanogenMod Rom yüklemeye çalıştım ama hiçbir şekilde başarılı olamadım. Yükleme her bittiğinde telefonun imeisi siliniyor (telefon yurtdışı değil imeisi orjinal). Daha sonra tekrar orjinal rom yükleyip root atınca program sayesinde imei geri geliyor. Birçok yazı okudum bu konuda. Önce orjinal rom 4.1.2 yükle sonra yap diyenler var farklı öneriler sunanlar da var. Bu konuda bilgisi olan biri lütfen yardımcı olsun bana. Samsung rom gereksiz uygulamalar dolu aşırı kasma yapıyor. Cevap verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim ben Cyanogenmod kullanıyordum. Fakat son güncelleme olan snaphot sürümü telefonu mal etti. Bende stock roma geri döndüm. Fakat ben yüklendiğimde imei ile ilgili bir sorun yaşamadım. En güncel stock rom yükle. Daha sonra Cyanogenmod denersin. Ama stable sürüm gelene kadar bekle derim. O saçma Samsung yazılımlarınıda .apk uuzantılı bir program var onunla temizledim. Telefon şu an gayet hızlı.

Nightly sürümlerle epey toplamışlar diye duymuştum. Benim telefon bir kere brick olmuştu onu yaptırmıştım acaba o sırada yapılan bir işlemden dolayı imei uçuyor olabilir mi her seferinde?

Bu konu hakkında bir bilgim yok. Ama dediğim gibi stable sürümü bekle derim.

Tamamdır teşekkürler. Konu hakkında bilgisi olan biri varsa yardımcı olsun lütfen.

Bence CyanogenModla uğraşma ben de çok uğraşmıştım. Asla sorunsuz tamamen stable bir versiyonunu bulamazsın. Mutlaka bir sorun çıkar benim başıma çok geldi. En büyük sorun ise kamera çoğu kez bozuluyor. En başta belirtmişsin samsung romunda gereksiz uygulamaların olduğunu. Evet katılıyorum fakat onları root kullanarak kaldırabilirsin yada devredışı bırakabilirsin. Bence orjinal stock romu kullan.

CyanogenMod kurduktan sonra xxugmk6 modem dosyasını arat Google'a. Sonra bunu hafıza kartına at ve rom kurar gibi flashla imei geri gelir bende böyle oluyor. Benimde senin gibiydi bu şekilde çözdüm. Her romdan sonra bunu flashlıyorum.

Çok teşekkürler aklımda bulunduracağım bunu. Bu arada son çıkan nightly sürüm yükleyince imei kaybı yaşamadım anladığım kadarıyla daha öncesinde Cyanogenmod'dan kaynaklanan bir durumdu bu ama şuan düzeltilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…