Galaxy S3 için Custom ROM tavsiyesi

Lineage bulabilirsen eğer güzel olur. Ayrıca performance edition kernel de flashlarsın. Misss.

Android 12 çalıştırmaya çalışıyorsun, kasması normal değil mi sence de ?
Evet normal. Tavsiyem kullanım kolaylığı olarak CM11 ama uygulama desteği yok. CM12 ve 12.1 resmi olarak yok, direkt CM13 var ama o kadar yavaş ki anlatamam zaten LineageOS 14 ve üstü hak getire. Bence en mantıklısı CM11 çünkü bu telefonu en iyi ihtimalle sadece aramak ve SMS için kullanabilirsin. Birede fantezi yapmak için. (Mesela ben). Android 12 idare ediyor, uygulama desteği de var, fazla ağır bir şey yüklemezsen kullanılıyor. (Ağırdan kastım TikTok, Instagram gibi uygulamalar ağır kategorisinde ama WhatsApp kullanılır gibi). Via gibi hafif tarayıcılarla internete girilebiliryor ama Chrome vs. kurdunmu cihaz mefta oluyor.

CM11'in stabil çalıştığını biliyorum evet.

Uygulama desteği için, Android 5.x lazım en az. Unofficial olması önemli değil, performance edition olsun yeter.

CM11'in stabil çalıştığını biliyorum evet.

Uygulama desteği için, Android 5.x lazım en az. Unofficial olması önemli değil, performance edition olsun yeter.
RR 5.5.9 final Android 5.1.1 var XDA üzerinden veya Androidfilehost'ta bulunabilir. ROM internetten yok olduysa benim arşivde vardı galiba. Varsa yükler paylaşırım en kötü. En erken iki gün sonra yüklerim.

RR 5.5.9 final Android 5.1.1 var XDA üzerinden veya Androidfilehost'ta bulunabilir. ROM internetten yok olduysa benim arşivde vardı galiba. Varsa yükler paylaşırım en kötü. En erken iki gün sonra yüklerim.
Arkadaş için yardımcı olursunuz o zaman.

@Gamers_Xion Hobi amacıyla uğraşılabilir ama normal bir şekilde kullanayım telefonu değil artık. Umarım aradığınızı söyleyen biri olur ama bana pek olası gelmiyor. İyi akşamlar.
Umarım hocam.. teşekkür ederim, iyi günler
Paranoid veya Resurrection Remix olabilir. Batarya için önemli olan ROM değil kernel. İşlemcilerin çalışma biçimini ayarlayan sistemdir.

Hocam siz nerdesiniz yahu
1.5-2 ay önce bir konuma sizi etiketlemiştim geri dönüş alamadığım için öldünüz falan sanmıştım. Şu anda içim ferahladı vallahi.

Konuya gelirsek RR denedim beni üzmedi sağ olsun ama XDA'da paranoid daha ön plana çıkıyor.
S3 için paranoid ROM'unu nereden indirebilirim acaba?
Rr 5.5.9 final Android 5.1.1 var XDA üzerinden veya androidfilehost'ta bulunabilir. ROM internetten yok olduysa benim arşivde vardı galiba. Varsa yükler paylaşırım en kötü. En erken iki gün sonra yüklerim.

Teşekkür ederim hocam
Aynı ROM benim PC'de mevcut.
Kurdum denedim ve hakkını verdi gerçekten,
Ama paranoid ROM'unu arıyorum.
S3 için paranoid ROM'un indirme linki lazım bana :/

Son düzenleme:
Hocam paranoid 6.0 sorunlu, 5.1 ile idare edin. Ayrıca TWRP 2.8.4.0 ve üstü istiyor.
Paranoid 5.1 S3 I9300

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…