Galaxy S3 kasma sorunu

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evet arkadaşlar S3 telefon çok değilse de kasıyor. Telefonda ccleaner, cm security yüklü temizlik programları temizliyorum ama nafile bir de S4 romu falan var mıdır stabil olan ?

Son düzenleyen: Moderatör:
O programları öncelikle kaldırmanı öneririm. Telefonuna virüs bulaşmış olabilir. Fabrika ayarı çek istersen.

Dostum zaten wipe yapmıştım 3-4 gün önce, ayrıca neden kaldırmalıyım ?

Stabil olmasını istiyorsaniz cyanogenmod kullan. Bendede s3 var android lollipop rom buldum onu yükledim tasarım olarakta güzel performans olarakta güzel. Alternatif romlari xda forumunda bulabilirsin ben ordan bulmuştum, romun adı nameless rom.

Şarj az dayanıyor diye yüklemiyorum CM kötü bu yüzden sen pil sürelerini paylaşır mısın ? Birde menü ve arayüz resmi S3' de nasıl ? Merak ediyorum.

Şarj konusu gayet iyi 2 gün boyunca tek şarjla sadece facebook, whatsapp kullandım. Sanal tuşlar roma dahil değil, ana ekrandan görüntü atamıyorum dosya boyutu çok büyük diyor kusura bakmayın.

Şarj konusu gayet iyi 2 gün boyunca tek şarjla sadece facebook, whatsapp kullandım. Sanal tuşlar roma dahil değil, ana ekrandan görüntü atamıyorum dosya boyutu çok büyük diyor kusura bakmayın.
Estağfurullah ne kusuru, ben teşekkür ederim görüntüler için.

Ama şarj süresi yok.

Pil kullanimi bozuk galiba bütün uygulamalar %1 gözüküyor. Ancak cyanogenmod da böyle bir sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…