MtnByk Hectopat Katılım 2 Şubat 2014 Mesajlar 64 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2014 #11 Xda da kendi telefonuma uygun rom var fakat diğer cihazlar gibi çok seçeneğe sahip değiller. Olanlarda benim hoşuma gitmiyorlar. Mert38 dedi: Xda da senin telefonuna göre romlarda var Cm dışında. İstersen bi göz at. Belki sevdiğin bir rom bulursun. Genişletmek için tıkla... Ben bu cihazın Türkiye ROM'unu Samsung-Updates sitesinden indiriyorum içerisinde Türkçe Qwerty Klavye mevcut değil. Başka bir S3 mini cihazında mevcut olan Kies ROM'u ben nasıl yedekleyip alır kendi telefonuma yüklerim ?
Xda da kendi telefonuma uygun rom var fakat diğer cihazlar gibi çok seçeneğe sahip değiller. Olanlarda benim hoşuma gitmiyorlar. Mert38 dedi: Xda da senin telefonuna göre romlarda var Cm dışında. İstersen bi göz at. Belki sevdiğin bir rom bulursun. Genişletmek için tıkla... Ben bu cihazın Türkiye ROM'unu Samsung-Updates sitesinden indiriyorum içerisinde Türkçe Qwerty Klavye mevcut değil. Başka bir S3 mini cihazında mevcut olan Kies ROM'u ben nasıl yedekleyip alır kendi telefonuma yüklerim ?