Galaxy S3 Mini için Custom ROM önerisi

550519

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
2
Merhaba. Yedek telefonum olan Galaxy S3 mini GT-I8190 için Custom ROM aramaktayım. Aklımda LineageOS 14 (Android 7.1.2) var. Şu anda cihazda Android 4.1.2 stock ROM bulunuyor. Öneriniz ne olur?

@Umut Nas

Siz bilirsiniz ama ben olsam CyanogenMod 13 yüklemesi yapardım (en son ne zaman bu ROM’u önerdim hatırlamıyorum ).

Merhaba. Yedek telefonum olan Galaxy S3 mini GT-I8190 için Custom ROM aramaktayım. Aklımda LineageOS 14 (Android 7.1.2) var. Şu anda cihazda Android 4.1.2 stock ROM bulunuyor. Öneriniz ne olur?

@Umut Nas

Hocam o telefon Android 7.1.2 kaldırabilecek mi?

Konu dışı :Hocam aynı konudan daha önce açtınız mı? Bu konuyu gördüğüme eminin çünkü.

TWRP:
Telefonu fazla zora sokmaya gerek yok hocam.
6.0.1 iyidir.
Bol OC'lu kernel güzel gider

@550519
Siz bilirsiniz stabil olduğunu bildiğimdendi, birde aklınızda bulunsun Lolipop üzerindeki sürümlere ilk Pixel Launcher kurulabilmekte eğer daha düşük olupta stabil bir Custom ROM denk gelirse bu sekilde yapabilirsiniz.

Cihazda root bulunmuyor, onu nasıl halletmem gerekiyor? @Umut Nas

Vallahi hayretler içerisindeyim aynı konuyu gördüm çünkü. Arama kısmına yazdığımda da çıkmıyor.
Başka üye tarafından açılmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…