Galaxy s3 mini'nin sürekli reset atması

DaimoN

Hectopat
Daha fazla  
Galaxy s3 mini telefona sahibim, telefonu alalı yaklaşık 1.5 sene oldu. Telefon 5-10 dakika aralıklarla yeniden başlatıyor üstelik şarjı %90'ken. Kendini yeniden başlattıktan sonra %1 oluyor ve daha sim pin kilidini girmeden tekrar kapanıyor. Sonra bi 10 dk bekleyip tekrar telefonu açtığımda ise şarj %40'ın üstünde oluyor. Bu sorunu yaklaşık 2 haftadır yaşıyorum, sıkıntı nerede olabilir? Yeni bir batarya mı almam gerekli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantisi varsa götürün servise. Babamın telefonu da s3 idi ve reset atma sorunları vardı. Parça değişimi oldu, ondan sonra düzeldi telefon.

Sanırım telefofunun garanti süresi doldu başka fikir verebilcek arkadaşlar yokmu ?

hayır atmadım sorunu 1.5-2 hafta boyunca sıklıkla görüyorum bir çözüm bulamazsam telefoncu son çarem olucak

Şarjdayken olmuyo fakat şarjdan çıkarıp bi 10dk clash of clans adlı oyunu oynuyorum kapanıyo ama şarjdayken ısınması hariç 30 40 dk boyunca sıkıntı çıkmıyo

Daha önce hiç stock rom atma gibi bir işlem gerçekleştirmedim açıkcası yanlış yapmaktan korkuyorum eğerki rom atarken işler yolunda gitmezse telefona zarar gelirmi ? Rom atma olayını denemeden önce telefoncuya danışacam hatta bu işlem kesin çözüm olucaksa telefoncuya yaptırtırım muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…