Radaloa Megapat Katılım 12 Mayıs 2014 Mesajlar 761 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Mühendisi 24 Şubat 2015 #1 İyi akşamlar arkadaşlar, Galaxy S3 Neo için ROM arıyorum tavsiye edebileceğiniz ROM var mı acaba?
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #2 Telefonunuzun model kodu nedir?
Slhoglu Hectopat Katılım 6 Ağustos 2013 Mesajlar 160 Makaleler 1 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #3 Xda ya bak, vardır birşeyler. Mesela, forum.xda-developers.com: [ROM][I9301I][4.4.2]StockMod 4 Galaxy Neo | Samsung Galaxy S3 Neo | XDA Forums
Xda ya bak, vardır birşeyler. Mesela, forum.xda-developers.com: [ROM][I9301I][4.4.2]StockMod 4 Galaxy Neo | Samsung Galaxy S3 Neo | XDA Forums
Radaloa Megapat Katılım 12 Mayıs 2014 Mesajlar 761 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Mühendisi 25 Şubat 2015 #4 Radaloa dedi: İyi akşamlar arkadaşlar, Galaxy S3 Neo için ROM arıyorum tavsiye edebileceğiniz ROM var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Model Numarası: GT-i9301Q Slhoglu dedi: Xda ya bak, vardır birşeyler. Mesela, forum.xda-developers.com: [ROM][I9301I][4.4.2]StockMod 4 Galaxy Neo | Samsung Galaxy S3 Neo | XDA Forums Genişletmek için tıkla... Şimdi hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum ve kurduktan sonra dil sorunu da yaşamak istemiyorum. Sizin bildiğiniz sistemi kasmayan, tasarımı güzel bir ROM arıyorum. Lollipop ile ilgili de vardı dediğiniz sitede ama güvenemedim işte.
Radaloa dedi: İyi akşamlar arkadaşlar, Galaxy S3 Neo için ROM arıyorum tavsiye edebileceğiniz ROM var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Model Numarası: GT-i9301Q Slhoglu dedi: Xda ya bak, vardır birşeyler. Mesela, forum.xda-developers.com: [ROM][I9301I][4.4.2]StockMod 4 Galaxy Neo | Samsung Galaxy S3 Neo | XDA Forums Genişletmek için tıkla... Şimdi hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum ve kurduktan sonra dil sorunu da yaşamak istemiyorum. Sizin bildiğiniz sistemi kasmayan, tasarımı güzel bir ROM arıyorum. Lollipop ile ilgili de vardı dediğiniz sitede ama güvenemedim işte.